16 берез. 2020 16:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

344

0

У Вінниці все закривають на карантин: перукарні, готелі, ресторани, басейни, ринки і торгові центри

У Вінниці все закривають на карантин: перукарні, готелі, ресторани, басейни, ринки і торгові центри

Перелік об’єктів


У Вінниці все закривають на карантин: перукарні, готелі, ресторани, басейни, ринки і торгові центри

Мер Вінниці Сергій Моргунов 16 березня під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, рекомендував із 17 березня запровадити в місті додаткові обмежувальні заходи аби запобігти розповсюдженню захворювання COVID-19. Ресторани, ТРЦ, базари, перукарні, басейни, готелі – закриються на карантин. Торгові центри з продовольчою групою товарів, АЗС, аптеки і продуктові ринки будуть працювати.

«З метою попередження розповсюдженості захворювання на гостру респіраторну інфекцію, спричиненою COVID-19, пропоную ввести наступні заходи:

З 00.00 години 17 березня 2020 року тимчасово зупинити роботу таких об’єктів загального користування, незалежно від форм власності та підпорядкування з присутністю більше 10 осіб, розташованих на території Вінницької міської ОТГ, до скасування обмежувальних заходів:

  • Центрів надання адміністративних послуг.
  • Фітнес-клубів, тренажерних залів, басейнів, спортивних майданчиків та стадіонів.
  • Зоопарків, водних парків, парків-атракціонів.
  • Всіх торгівельних закладів, крім продуктових, побутової хімії, аптек та АЗС.
  • Торговельно-розважальних центрів і ринків, крім продовольчої групи товарів.
  • Перукарень.
  • Ресторанів, закладів громадського харчування. В тому числі в готелях. Барів, клубів , кафе, дискотек, пабів.
  • Інших підприємств, закладів та установ незалежно від форми власності, які надають платні послуги населенню, не пов’язані з охороною здоров’я та життєзабезпечення.

Заборонити з 17 березня 2020 року заселення громадян в готелі, хостели та інші заклади готельного типу.

Попередити керівників закладів, установ, організацій, незалежно від форми власності та підпорядкування а також інших суб’єктів підприємницької діяльності про персональну відповідальність а невиконання протоколу згідно з чинним законодавством України…», - зачитав рішення комісії мері Вінниці.

Як повідомляла Вінниця.info, 16 березня в Україні підтвердили 5 випадків коронавірусу – 4 в Чернівецькій області, 1 – в Житомирській (летальний).

На Вінниччині визначили ряд лікувальних установ, де надаватимуть допомогу у разі виявлення коронавірусної інфекції. Це 21 госпітальних бази, де лікуватимуть хворих, 4 з яких знаходяться у м. Вінниці, інші – по районах.

Як відомо, з 12 березня до 3 квітня в Україні ввели карантин.

Вінниця.info