13 серп. 2020 14:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

24

0

У Вінниці всі дитячі садочки мають запрацювати до 25 серпня

У Вінниці всі дитячі садочки мають запрацювати до 25 серпня

Загалом, після карантину в місті вже відновили роботу 34 муніципальні садочки


У Вінниці всі дитячі садочки мають запрацювати до 25 серпня

У Вінниці дитячі садочки, які не розпочали роботу раніше, мають запрацювати до 25 серпня. Загалом, в місті вже функціонує 34 муніципальні садочки. Через епідемію коронавірусу та карантин змінився також режим прийому дітей – батьки не можуть заходити у приміщення закладу, а залишають і забирають діток на подвір’ї.

Про це йдеться в повідомленні на фейсбук-сторінці міського голови Сергія Моргунова.

«Я вже повідомляв, що вінницькі дитячі садки, які не встигли відкритись у червні, мають запрацювати до 25 серпня. Деякі з них вже пройшли перевірку спецкомісії та почали приймати діточок.

Станом на сьогодні у Вінниці вже функціонує 34 муніципальних садочків. Головна умова – всі працівники дитячих закладів мають пройти медобстеження та тестування на коронавірус. Це важлива і серйозна робота, бо під час такого аналізу дійсно вдалось виявити людей з безсимптомним перебігом COVID-19.

У садках, що працюють, дещо змінився режим прийому дітей: батьки не можуть заходити у приміщення закладу, а залишають і забирають діток на подвір’ї. Такі нові умови є вимушеною мірою, але ми повинні дотримуватись протиепідемічних заходів, щоб стримувати поширення коронавірусу.

Зараз при відкритті садочків бачимо таку саму тенденцію, як і на початку літа – у перші дні роботи діток приводять дуже мало. За тиждень-два маленьких вихованців уже більшає. Але можу запевнити батьків – якщо садок уже відкрився, то в ньому витримані всі норми, а персонал здоровий. Тому зі спокійним серцем можете віддавати своїх діток вихователям», – зазначає в дописі мер Вінниці.

У Вінниці всі дитячі садочки мають запрацювати до 25 серпня

У Вінниці всі дитячі садочки мають запрацювати до 25 серпня - фото 2

У Вінниці всі дитячі садочки мають запрацювати до 25 серпня - фото 3

У Вінниці всі дитячі садочки мають запрацювати до 25 серпня - фото 4

У Вінниці всі дитячі садочки мають запрацювати до 25 серпня - фото 5

Нагадаємо, після запровадження карантину у Вінниці дитячі садки поступово почали відкривати з 1 червня.

Вінниця.info, фото – з фейсбук-сторінки Сергія Моргунова