28 лип. 2021 11:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

145

0

У Вінниці встановлюють обставини пожежі у підвалі на Пирогова, де загинув чоловік

У Вінниці встановлюють обставини пожежі у підвалі на Пирогова, де загинув чоловік

Досудове розслідування триває


У Вінниці встановлюють обставини пожежі у підвалі на Пирогова, де загинув чоловік

У Вінниці слідчі встановлюють обставини та причини пожежі, яка сталася у підвалі одного з будинків по вулиці Пирогова. У приміщенні було два чоловіка, які не мали постійного місця проживання. Одного госпіталізували до лікарні з ознаками отруєння чадним газом, іншого знайшли мертвим. Досудове розслідування триває.

Про це повідомляють у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

«Під час ліквідації пожежі бійці ДСНС виявили в приміщенні 64-річного чоловіка з ознаками отруєння чадним газом. Потерпілого евакуювали та передали лікарям екстреної медичної допомоги. Після ліквідації пожежі рятувальники виявили в задимленому приміщенні ще одну людину – 59-річного чоловіка без ознак життя. Обидва чоловіки не мали постійного місця проживання», – повідомляють у поліції.

Причини смерті 59-річного потерпілого буде встановлена під час проведення судово-медичної експертизи.

У межах розслідування кримінального провадження, розпочатого за 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексуУкраїни слідчі встановлюють усі причини та обставини події. Такий злочин караєтьсяпозбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info