29 квіт. 2020 17:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

85

0

У Вінниці встановлюють закриті контейнерні майданчики для сміття

У Вінниці встановлюють закриті контейнерні майданчики для сміття

Впродовж року подібні майданчики встановлюватимуть по всьому місту


У Вінниці встановлюють закриті контейнерні майданчики для сміття

Закриті контейнери для сміття з’явилися в дворах по вулиці Ватутіна, 46, та Москаленка, 65. Подібні майданчики впродовж цього року мають з’явитися і в інших частинах міста.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

Щороку департамент житлового господарства у Вінниці здійснює капітальний ремонт контейнерних майданчиків для збору відходів та встановлює нові конструкції. Поступово вони з’являться по всій території міста. Цього року їх вдосконалили і розпочали встановлювати майданчики закритого типу.

«Минулого року ми встановили майданчик такого типу, аби протестувати , чи буде він зручний мешканцям і підприємству, яке вивозить сміття. Рік експлуатації показав значні переваги такої конструкції від попередньої версії. Вона зручна у користуванні і дає можливість розташувати більшу кількість баків. Тому з цього року ми по місту будемо встановлювати вже такі контейнерні майданчики. Він зроблений з металу, і у разі пошкодження ми легко зможемо замінити ту чи іншу частину конструкції», - розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман.

Нагадаємо, у Вінниці закінчують облаштування ще двох підземних майданчиків для сміття. Подібні конструкції встановлюють на перехресті вулиць Шевченка та Бойка, а також біля 33-ї школи на проспекті Юності, 19.

Вінниця.info, фото з сайту Вінницької міськради