30 серп. 2020 12:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

105

0

У Вінниці встановили два десятки поїлок для вуличних тварин. Відео

У Вінниці встановили два десятки поїлок для вуличних тварин. Відео

Також волонтери планують встановити годівниці для корму


У Вінниці встановили два десятки поїлок для вуличних тварин. Відео

У Вінниці волонтери почали встановлювати поїлки для безпритульних тварин. Ставлять їх у людних місцях, щоб більше вінничан звертали увагу на них і поповнювали запаси води. Також у місті планують встановлювати кодівниці для корму.

Про це пише Суспільне Вінниця.

Згуртовала студентів-волонтерів – Анастасія Троян. Дівчина створила спільноту у соцмережах, де спершу оголосила збір грошей, там же учасники обговорювали дизайн та локації для встановлення металевих мисок.

«Я дизайнер, запропонувала макети. Дівчата узгоджували, ми там сперечалися про розмір, якими вони мають бути, які кольори, щоб все було досить яскраво і в той же час, щоб вони не вигорали», — каже Анастасія Троян.

Усього встановили 20 таких поїлок. Є вони на вулиці Київській, у центральному парку відпочинку, у мікрорайонах Вишенька та Сабарів, на Тяжилові. Аби бажаючим було їх легше знайти, на Google-мапі нанесли відповідні координати.

У спільноті волонтери оголосили новий збір грошей. Анастасія розповідає, їх витратять на годівниці для корму. Туди вінничани зможуть насипати корм для безпритульних тварин.

«Ми будемо робити скрін поповнень на карту, дякувати людям, що вони скидають, звітують, надсилають чеки, фотографії. Тому що зараз багато хто наживається на цьому», – розповіла Троян.

Поїлки планують залити цементом, аби їх неможливо було витягнути.


Вінниця.info, фото та відео Суспільне Вінниця

title