25 верес. 2020 14:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

98

0

У Вінниці виділили 8 мільйонів гривень на опалення в спорткомплексі на Янгеля

У Вінниці виділили 8 мільйонів гривень на опалення в спорткомплексі на Янгеля

Депутати міської ради виділили 8 мільйонів гривень на опалення в спорткомплексі на Янгеля


У Вінниці виділили 8 мільйонів гривень на опалення в спорткомплексі на Янгеля

У Вінниці триває реконструкція спортивного комплексу по вул. Академіка Янгеля. Так під час чергової сесії міської ради, депутати підтримали зміни до «Програми економічного і соціального розвитку Вінницької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік». Вони схвалили рішення щодо виділення 8 млн грн на облаштування системи опалення у спортивному комплексі.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

У Вінниці триває реконструкція спортивного комплексу (СКА) по вул. Академіка Янгеля (колишня вул. Фрунзе). Наразі на об’єкті утеплюють фасад, влаштовують систему опалення та інші комунікації, також укладають спортивний паркет в ігровій залі. Роботи виконані уже на 65%. Для того, щоб під час зими зберегти усе, що було зроблено, приміщення потрібно забезпечити опаленням. Тому, Сергій Моргунов ініціював перед депутатами виділення коштів для продовження реконструкції СКА і наголосив, що це важливе рішення.

«Важливе рішення, яке стосується реконструкції спортивного комплексу на вул. Янгеля, який має робочу назву «Аква-Він». 8 млн грн мають піти на облаштування системи теплозабезпечення. Також потрібно провести ще відповідні оздоблювальні роботи по утепленню цієї будівлі. Ви знаєте, що у зв’язку з карантином ми скоротили видатки на цей об’єкт, тому що нам необхідно було завершити школу на Поділлі. Ми також сконцентрували зусилля на завершенні будівництва корпусу ШМД. Але провели відповідну оптимізацію бюджету і маємо певну економію. Тому можемо переправити відповідний ресурс», - зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Вінниця.info