21 трав. 2019 09:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Економіка
0

189

0

У Вінниці виготовляють сушки в альтернативу чіпсам і сухарикам

У Вінниці виготовляють сушки в альтернативу чіпсам і сухарикам

ПП Михалич і Ко, підприємство, яке розташоване у Вінницькому районі, запровадило виробництво бубликів і сушок з різними смаками.


У Вінниці виготовляють сушки в альтернативу чіпсам і сухарикам

Сучасному споживачу не просто знайти продукцію на полицях магазинів без ароматизаторів, барвників, розпушувачів, особливо, якщо вибір стосується продуктів для швидкого перекусу. Булки, печиво, сухарики містять компоненти, які не приносять користі для здоров’я. Але альтернатива є завжди і чудово, що дає її наш місцевий, вінницький, виробник.

ПП Михалич і Ко, підприємство, яке розташоване у Вінницькому районі, запровадило виробництво бубликів і сушок з різними смаками. Продукція від місцевого виробника ідеально підходить для перекусу та дотримання здорового раціону, як дорослих, так і дітей.

Сушку випікають за традиційною рецептурою. Основні компоненти – борошно, вода, дріжджі та олія. В продукції немає розпушувачів, барвників, які можуть зашкодити здоров’ю та мають властивість накопичуватись в організмі. Смак сушкам надають за допомогою солі, цукру, ванілі чи суміші трав, в залежності від виду виробів.

Новинкою між традиційними бубликами є сушка «Кроха» на гірчичній олії, трьох смаків:

  • класичний, не солодкий та в міру солоний, в якому відчувається смак гірчичної олії;
  • солодкий – сушку покривають цукровою глазур’ю;
  • солоний – з додаванням зелені та сушеної аджики.

Гірчична олія відома своїми корисними властивостями і надає виробу приємний смак випічки.

Такі сушки від «Михалича» будуть корисною заміною печиву, чіпсам чи сухарикам, які дуже полюбляють для перекусів діти і підлітки.

Надавайте перевагу здоровому харчуванню і робіть вибір на користь місцевого виробника, купуючи продукцію ПП Михалич і Ко!

До речі, сушки «Кроха» можна придбати в мережі магазинів Грош та К-маркет.