18 січ. 2022 09:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

135

0

У Вінниці вже почали бронювати час, щоб оформити експрес-шлюб на «дзеркальну» дату 22.02.22

У Вінниці вже почали бронювати час, щоб оформити експрес-шлюб на «дзеркальну» дату 22.02.22

Цього року одружитися у День закоханих не вдасться


У Вінниці вже почали бронювати час, щоб оформити експрес-шлюб на «дзеркальну» дату 22.02.22

Бронювати дату реєстрації шлюбу за добу на 22.02.22, у Вінниці почали ще з 31 грудня минулого року. Відзначити весілля у дзеркальну дату вже виявили бажання дві пари. Наречений одної з яких, спробував подавати заявку з Польщі. Але, це виявилося неможливим. Для подачі документів, в установу необхідно приходити особисто.

«Цього року на дзеркальну дату у лютому можливий ажіотаж. Адже, День всіх закоханих, якій 14 числа, припадає на понеділок. Саме у цей день ніхто і ніде в Україні офіційно шлюби не реєструє», - зауважує Вінниця.info Оксана Роздорожнюк, представник «Шлюбу за добу» у Вінниці.

Пані Оксана також зауважує, молодий хлопець, який намагався подати заявку з Польщі, неабияк здивував її та колег.

«Молодий чоловік дзвонив ввечері 31 грудня. Я спочатку подумала, що хтось вирішив привітати нас із Новим роком. А тут почали розпитувати, що і як треба зробити. Наречений поділився із нами своїм секретом, що планує зробити пропозицію саме у новорічну ніч. Потім знову подзвонив 4 січня. Підтвердив згоду своєї другої половинки. Тепер, будемо чекати їх у нас. Адже, у режимі онлайн ми не маємо права це робити. Немає ще такого механізму», - продовжує Роздорожнюк.

Від початку року у Вінниці експрес-шлюбом скористалися 21 раз.

Нагадаємо, 21.12.21 у Вінниці зареєстрували експрес-шлюб п’ять пар. Наречені заздалегідь забронювали час для створення сім’ї у «дзеркальну» дату.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info