23 листоп. 2021 14:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

98

0

У Вінниці з 14 грудня працюватимуть ялинкові базари

У Вінниці з 14 грудня працюватимуть ялинкові базари

З 14 по 31 грудня працюватимуть ялинкові ринки


У Вінниці з 14 грудня працюватимуть ялинкові базари


У Вінницькій міській громаді з 14 по 31 грудня працюватимуть ялинкові ринки. Розгорнуть 5 точок продажу, де вінничани зможуть придбати ялинки та новорічні прикраси.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

З 14 грудня на ялинкових ринках мешканці громади зможуть придбати новорічну атрибутику. У Вінниці існує практика, коли рішенням виконкому міської ради визначають офіційні місця продажу новорічних товарів. Такий підхід дозволяє підтримувати порядок на вулицях міста, а також контролювати, аби на ринках продавали лише легально зрубані дерева зі спеціальними чіпами.

Цьогоріч вінничани зможуть придбати ялинки та новорічні прикраси на площах перед ринками «Урожай» (вул. Пирогова, 49), «Центральний» (пр. Коцюбинського, 13) та «Привокзальний-2» (пл. Привокзальна,1). Також – біля ТЦ «Вишенька» (вул. Келецька, 122а).

«Ялинкові ярмарки у Вінниці працюватимуть до 31 грудня включно. Торгівля здійснюватиметься з суворим дотриманням протиепідемічних заходів: використання масок, рукавичок, антисептиків та дотриманням соціальної дистанції», - зазначила директорка департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Ірина Копчук.

У Вінниці з 14 грудня працюватимуть ялинкові базари

У Вінниці з 14 грудня працюватимуть ялинкові базари - фото 2

У Вінниці з 14 грудня працюватимуть ялинкові базари - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото - архівні