23 верес. 2019 15:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

106

0

У Вінниці з даху «Мегамоллу» впав будівельник. Чоловік загинув на місці

У Вінниці з даху «Мегамоллу» впав будівельник. Чоловік загинув на місці

Проходило розвантаження будівельних матеріалів


У Вінниці з даху «Мегамоллу» впав будівельник. Чоловік загинув на місці

23 вересня близько 12 години у Вінниці з даху чотириповерхового торгово-розважального комплексу «Мегамолл», що по вул. 600-річчя, впав будівельник.

«Попередньо встановлено, що на даху приміщення проходило розвантаження будівельних матеріалів. Під час виконання цих робіт, скоріш за все, з власної необережності чоловік впав та загинув. На місці працюють слідчо-оперативна група. Про правову кваліфікацію поки говорити зарано. Проводиться опитування свідків. Чи це нещасний випадок, чи порушення правил », - роз’яснили Вінниця.info у відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Встановлюють особу загиблого. Відомо, він 1962 року народження. Вінницьким відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), за що передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 21 вересня, близько 14-ї години дня, біля вінницького гуртожитку №5, що по вулиці Данила Галицького, виявили тіло молодика. Згодом виявилося, що студент Вінницького медичного університету, громадянин Індії вистрибнув з 7 поверху будівлі, внаслідок чого отримав травми несумісні з життям.

Вінниця.info, фото vinbazar.com.