10 верес. 2019 18:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

110

0

У Вінниці за десять днів вкрали три велосипеди Nextbike

У Вінниці за десять днів вкрали три велосипеди Nextbike

У період з 30 серпня до 9 вересня у Вінниці із станцій муніципального вело прокату вкрали три велосипеди Nextbike.


У Вінниці за десять днів вкрали три велосипеди Nextbike

У період з 30 серпня до 9 вересня у Вінниці із станцій муніципального вело прокату вкрали три велосипеди Nextbike. За фактами правопорушень поліцейські відкрили кримінальні провадження. Наразі вдалося повернути лише два байки. Досі шукають велосипед з номером 78452, який забрали зі станції біля «політеху».

Про це повідомив представник Nextbike Олександр Царевський.

«Це дуже болісний для мене допис... і перший допис, який я писав більше 3 годин - бо дуже важко добирати слова нормативною лексикою.

З 30 серпня по 9 вересня було 3 викрадено велосипеди Nextbike ( пошкоджені велосипеди, то окрема тема), по всім випадкам відкриті кримінальні провадження...

Завдяки небайдужим громадянам, допомозі ситуаційного центру ВМР, оперативним діям поліції знайдено 2 велосипеди.

Велосипед з номером 78452 було викрадено в ніч з 8 на 9 вересня зі станції 9122 що на студентській. Велосипед досі не знайдено тому будемо вдячні за будь яку інформацію яка допоможе в його розшуку.

З 30 серпня по 9 вересня Nextbike в наслідок неправомірних дій громадян (спроби викрадення велосипедів, пошкоджені станції, пошкоджені стійки, пошкоджені велосипеди) отримав збитків приблизно на 3 тисячі євро...

В мене складається стійке враження, що у Вінниці зліт варварів, або ми повернулись у часи монголотатарської навали... Люди, що з Вами?????», - написав вінничанин.

У Вінниці за десять днів вкрали три велосипеди Nextbike

Нагадаємо, що в ніч на 31 серпня, у Вінниці зі станції Nextbike, що на зупинці Електромережа викрали велосипед.

Навесні порушник зірвав замок на стійці та поїхав на двоколісному. Все відбувалося в районі залізничного вокзалу. Працівники Ситуаційного центру переглянули велику кількість відеозаписів, відслідковуючи, як саме пересувався злочинець.

Вiнниця.info