5 трав. 2020 12:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

64

0

У Вінниці засудили 22-річного хлопця, який торгував наркотиками

У Вінниці засудили 22-річного хлопця, який торгував наркотиками

Хлопець купував та розміщував закладки з наркотиками по місту


У Вінниці засудили 22-річного хлопця, який торгував наркотиками

У Вінниці засудили до 5 років позбавлення волі 22-річного хлопця, який купував та розміщував закладки з наркотиками по місту. В січні, під час затримання, у нього вилучили марихуану, амфетамін та PVP- сіль.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Загалом у молодика працівники поліції вилучили 24 згортки з підготовленими для продажу наркотиками. Після затримання зловмисник показав ще декілька закладок, які він встиг зробити цього ж дня.

Під час досудового розслідування слідством встановлено, що підсудний в мережі Інтернет знайшов оголошення про роботу кур'єром. Він розміщував «закладки» з наркотиками, які купував у через Телеграм-канал, в обласному центрі.

Вінницький міський суд визнав підсудного винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з конфіскацією майна.

Вінниця.info, фото з сайту поліції