19 січ. 2021 09:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

93

0

У Вінниці засудили чоловіка, який вбив колишню дружину

У Вінниці засудили чоловіка, який вбив колишню дружину

Засудженому призначили 13 років позбавлення волі.


У Вінниці засудили чоловіка, який вбив колишню дружину

У Вінницькому міському суді засудили чоловіка за вбивство колишньої дружини. Відомо, що в безсвідомому стані після вживання алкоголю він вивіз її в лісосмугу, де наніс їй смертельні ножові поранення. За це йому призначили 13 років позбавлення волі.

Про це повідомляють в пресслужбі Вінницької обласної прокуратури.

Як йдеться в повідомленні, обласною прокуратурою в суді доведено, що обвинувачений у вересні 2018 року, користуючись тим, що його колишня дружина перебуває у безсвідомому стані внаслідок вживання алкогольних напоїв, переніс її до транспортного засобу та вивіз у лісосмугу поблизу об'їзної дороги Вінниці. Там чоловік наніс їй три удари ножем у різні частини тіла, чим заподіяв їй несумісні з життям тілесні ушкодження.

Дії засудженого кваліфікували за ч. 1 ст. 115 КК України – умисне вбивство, тобто протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Колегія суддів Вінницького міського суду обвинуваченого визнала винним у вчиненні умисного вбивства та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 13 років.

Нагадаємо, 20 вересня правоохоронцям Вінниччини надійшло повідомлення про зникнення жительки села Щітки. Востаннє її бачили кілька днів тому. Рідні побоювалися, що вона могла стати жертвою злочину. Згодом стало відомо, що тіло 32-річної громадянки виявили у лісосмузі. Тоді її чоловік пояснив, що вбив дружину у пориві злості, на фоні сварок – останнім часом вона зловживала алкоголем.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – ілюстративне