27 берез. 2021 10:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

95

0

У Вінниці затримали 20-річного водія-втікача “під кайфом”. Фото

У Вінниці затримали 20-річного водія-втікача “під кайфом”. Фото

У салоні його машини знайшли згорток з наркотиками


У Вінниці затримали 20-річного водія-втікача  “під кайфом”. Фото

По вулиці Зодчих у Вінниці, правоохоронці помітили автомобіль Skoda Fabia, що рухався з порушенням ПДР. На сигнал про зупинку 20-річний водій не реагував. А навпаки, лише пришвидшив рух, намагаючись втекти від поліцейських.

Повідомляє Патрульна поліція Вінницької області.

“Патрульні заблокували транспортний засіб порушника у дворах будинків, однак водій Skoda здійснив рух заднім ходом, допустив зіткнення зі службовим автомобілем та продовжив рух. Інспекторам вдалось зупинити втікача на вулиці Родіона Скалецького. Порушник намагався втекти уже в пішому порядку, але патрульні його затримали. У водія поліцейські помітили ознаки наркотичного сп'яніння. Він погодився пройти огляд у лікаря-нарколога. В його організмі виявили канабіс”, - йдеться у повідомлені.

У салоні автомобіля порушника під час поверхневої перевірки патрульні виявили паперовий згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору, ймовірно, наркотичною.

На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення подальших обставин справи.

У Вінниці затримали 20-річного водія-втікача  “під кайфом”. Фото

На 20 річного водія Skoda Fabia патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування в стані наркотичного сп'яніння), за ст. 124 (Вчинення ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою позбавленою правом керування) КУпАП.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info