27 трав. 2022 11:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

74

0

У Вінниці затримали чоловіка, який мав при собі канабісу на 45 000 гривень

У Вінниці затримали чоловіка, який мав при собі канабісу на 45 000 гривень

У вінничанина виявили паперові згортки з наркотичною речовиною вагою близько 150 грамів


У Вінниці затримали чоловіка, який мав при собі канабісу на 45 000 гривень

У Вінниці по вулиці Василенка правоохоронці затримали чоловіка, який мав при собі канабісу на 45 000 гривень. Вилучені речовини направлені на експертизу, а правопорушнику тепер загрожує до 5 років за гратами.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно з поліцейськими Вінницького районного управління поліції задокументували злочинну діяльність 46–річного жителя обласного центру. У правопорушника правоохоронці вилучили близько 150 грамів наркотиків.

В ході реалізації оперативної інформації працівники поліції по вулиці Василенка зупинили мешканця мікрорайону. Під час поверхневого огляду у вінничанина поліцейські виявили паперові згортки з наркотичною речовиною – канабіс, вагою близько 150 грамів.

Роздрібна вартість наркотику за цінами чорного ринку становить близько 45 000 грн. Вилучені речовини направлені на експертизу.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Підозрюваному загрожує до 5 обмеження волі.

Остаточна кваліфікація діям правопорушника буде надана після проведення експертиз.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info