26 лип. 2021 16:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

94

0

У Вінниці затримали чоловіка, який нападав на установи, де видають швидкі кредити

У Вінниці затримали чоловіка, який нападав на установи, де видають швидкі кредити

З цих установ він викрав кілька тисяч гривень


У Вінниці затримали чоловіка, який нападав на установи, де видають швидкі кредити

У Вінниці правоохоронці затримали 56-річного вінничанина, який напав на установи з видачі швидких кредитів та заволодів грошовими коштами. З цих установ він викрав кілька тисяч гривень. Зловмиснику оголошено про підозру обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 днів з можливістю внесення застави у розмірі 190 320 грн.

Про це повідомляють у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

21 липня до поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення про вчинення пограбування від оператора кредитної спілки по вулиці Привокзальній. Жінка повідомила, що близько 19.30 години невідомий чоловік зайшов до установи та, погрожуючи фізичною розправою присутнім працівникам, забрав з сейфа гроші у сумі 7000 гривень.

За словами керівника Управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області поліції Андрія Дамзіна, в ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські протягом доби після вчинення злочин встановили та затримали підозрюваного. Ним виявився 56-річний вінничанин.

У ході слідства встановлено, що затриманий причетний до пограбування ще однієї кредитної установи в травні цього року. Чоловік у масці зайшов до приміщення спілки на проспекті Коцюбинського та, словесно погрожуючи застосуванням зброї, почав вимагати кошти. Зловмисник дістав з-під куртки молоток та декілька разів вдарив ним по захисному склу касового приміщення. Розбивши вітрину, він, погрожуючи працівникам установи розправою, забрав 13 000 гривень та втік.

У затриманого вилучено частину грошових коштів та банківську картку. Зловмиснику оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 днів з можливістю внесення застави у розмірі 190 320 грн.

Слідством розпочато кримінальні провадження за ч.3 ст. 186 ККУ (грабіж). За такі злочини затриманому загрожує ув’язнення до восьми років.


У Вінниці затримали чоловіка, який нападав на установи, де видають швидкі кредити

У Вінниці затримали чоловіка, який нападав на установи, де видають швидкі кредити - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото та відео поліції Вінниччини

title