24 жовт. 2020 10:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

89

0

У Вінниці затримали чоловіка, який напав з ножем на молоду пару

У Вінниці затримали чоловіка, який напав з ножем на молоду пару

Зловмисник забрав у потерпілих мобільні телефони.


У Вінниці затримали чоловіка, який напав з ножем на молоду пару

23 жовтня оперативники сектору кримінальної поліції Вишенського відділення поліції спільно з оперативниками обласного главку затримали чоловіка, який вночі у Вінниці в парку «Дружби народів» напав з ножем на хлопця з дівчиною. Нападник забрав у потерпілих мобільні телефони.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомлені, вночі 23 жовтня до поліції звернувся 18-річний вінничанин через те, що близько пів на другу годину ночі у парку на нього та його подругу напав з ножем невідомий чоловік.

Як розповів начальник Вишенського відділення поліції Сергій Лунга, оперативники майже одразу встановили особу зловмисника та затримали його. Нападником виявився 39-річний вінничанин. У правопорушника поліцейські вилучили телефони потерпілих.

Слідчі відділенням поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 КК України (розбій). За таке правопорушення передбачено покарання до 7 років ув’язнення. Наразі правопорушник затриманий у процесуальному порядку.

Нагадаємо, на Вінниччині затримали п'яного чоловіка, який увірвався в помешкання сусіда, побив його, забрав тюнер та харчові продукти.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото ‒ поліції