15 груд. 2020 15:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

89

0

У Вінниці затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики

У Вінниці затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики

Чоловік уже раніше притягувався до адмінвідповідальності


У Вінниці затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики

У Вінниці затримали чоловіка, який розповсюджував по місту наркотики. У його помешканні знайшли згортки з амфетаміном та марихуаною. Чоловік уже раніше притягувався до адмінвідповідальності, пов’язаної із незаконним обігом наркотиків.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

До працівників управління боротьби з наркозлочинністю надійшла інформація, що за місцем проживання 35-річний вінничанин зберігає та розповсюджує наркотичні засоби. Отримана інформація була успішно реалізована та знайшла своє підтвердження під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Віталія Курчика, в будинку у підозрюваного поліцейські вилучили 25 фольгових згортків з амфетаміном, марихуану, електронні ваги з нашаруванням речовини, схожої на амфетамін.

Правопорушник раніше притягувався до адміністративної відповідальності за правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Попередня правова кваліфікація – ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення передбачено позбавлення волі строком до 3 років.


У Вінниці затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики

У Вінниці затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики  - фото 2

У Вінниці затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики  - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото поліцїі

title