11 берез. 2021 11:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

93

0

У Вінниці затримали молодиків, які виготовляли та розповсюджували амфітамін

У Вінниці затримали молодиків, які виготовляли та розповсюджували амфітамін

Працівники кримінальної поліції виявили нарколабораторію в селі Прилуки.


У Вінниці затримали молодиків, які виготовляли та розповсюджували амфітамін

В селі Нова Прилука Турбівської ОТГ троє зловмисників облаштували у приватних підсобних приміщеннях нарколабораторію. Організовану злочинну групу працівники кримінальної поліції затримали на місці вчинення злочину, коли ті виготовляли чергову партію амфетаміну.

Про це повідомили на сайті Головного управління Національної Поліції у Вінницькій області.

Під час поверхневого огляду у кишенях затриманих поліцейські виявили пакети з амфетаміном та марихуаною. У ході проведення оперативних заходів працівники поліції встановили, що організував злочинну діяльність 35-річний вінничанин. Наркотичні речовини зловмисник виготовляв разом зі своїми 37 та 40-річними подільниками.

В ході обшуку поліцейські вилучили обладнання та прекурсори для виготовлення психотропних наркотичних речовин, електронні ваги, колби, кислоти, а також готову наркотичну продукцію – амфетамін. Також у зловмисників вилучена зброя – револьвер, пістолет та арбалет.

У Вінниці затримали молодиків, які виготовляли та розповсюджували амфітамін

За словами начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Івана Іщенка, правопорушники затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених п’ятьма статтями Кримінального кодексу, а саме: ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ст. 311 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів), ч.2 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ст. 321 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин) та ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Наразі затримані знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловікам загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.


У Вінниці затримали молодиків, які виготовляли та розповсюджували амфітамін - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info

title