1 черв. 2019 09:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

45

0

У Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві 79-річної жінки. Відео

У Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві 79-річної жінки. Відео

У Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві 79-річної жінки


У Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві 79-річної жінки. Відео

31 травня, у Вінниці біля залізничного вокзалу поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві 79-річної пенсіонерки у с. Махнівка, Козятинського району.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Вінницькій області.

25 травня близько 9.00 до поліції зателефонувала місцева жителька та повідомила, що у будинку з ознаками насильницької смерті вона виявила мертвою свою тітку. На тілі потерпілої судово-медичний експерт виявив переломи ребер, травму голови, сліди удушення, численні садна та гематоми. Вжитими оперативними та пошуковими заходами протягом доби поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявися неодноразово судимий за крадіжки, грабежі та погрози вбивством 37-річний житель м. Козятина.

Як розповів т.в.о начальника управління карного розшуку Володимир Плотиця, орієнтування про розшук зловмисника були надані оперативним підрозділам усіх районів та сусідніх областей, патрульним та засобам масової інформації. Протягом тижня оперативники шукали зловмисника.

У Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві 79-річної жінки. Відео

31 травня, спільно з патрульними поліцейськими затримали його на залізничному вокзалі. Спочатку чоловік заперечував свою причетність до злочину та назвався чужим ім’ям. Для підтвердження особи він надав ксерокопію паспорта, яка, як з’ясувалась, належала його братові. Заплутавшись у показах, затриманий, зізнався у вбивстві пенсіонерки та надав покази слідчим.

За словами затриманого, 24 травня в вечірній час, коли літньої господарки ще не було вдома, він проник у її будинок, щоб викрасти гроші. Поки він шукав схованку з заощадженнями додому повернулась господарка. Він почав бити пенсіонерку, щоб вона віддала йому гроші.

У Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві 79-річної жінки. Відео - фото 2

Наразі підозрюваний затриманий у процесуальному порядку. В його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 187 ККУ (розбій) та п.6 ч.2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство з корисливих мотивів), за що передбачено ув’язнення терміном до 15 років.

Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру.


Вінниця.info, фото та відео поліції

title