12 берез. 2020 11:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

65

0

У Вінниці затримали студента з «порошком». Фото

У Вінниці затримали студента з «порошком». Фото

В нього вилучили метамфетамін та амфетамін на суму близько 150 тис грн


У Вінниці затримали студента з «порошком». Фото

11 березня у Вінниці поліцейські затримали 20-річного студента, який розповсюджував наркотики. Під час затримання, в нього вилучили метамфетамін та амфетамін на суму близько 150 тисяч гривень. Хлопець зізнався, що працював на один з інтернет-магазинів і шляхом розповсюдження закладок, заробляв собі на життя.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Як розповів начальник управління протидії наркозлочинності обласного главку поліції Віталій Стахов, до поліції надійшла оперативна інформація, що студент одного з вінницьких коледжів займається збутом наркотиків шляхом закладок. Під час перевірки ця інформація підтвердилась. 20-річного підозрюваного оперативники зупинили на вулиці Ю. Клена, під час поверхневого огляду у нього вилучили два пакети з метамфетаміном та амфетаміном вагою 500 грамів.

За словами затриманого студента, розповсюдженням наркотичних засобів шляхом закладок він заробляв собі на життя. Працював хлопець на один з інтернет-магазинів.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до восьми років.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поліцейські встановлюють канали надходження наркотичного засобу затриманому.

У Вінниці затримали студента з «порошком». Фото

Вінниця.info, фото з сайту поліції