25 черв. 2020 12:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

70

0

У Вінниці затримали жінку, яка торгувала метадоном

У Вінниці затримали жінку, яка торгувала метадоном

Після експертизи їй оголосять про підозру


У Вінниці затримали жінку, яка торгувала метадоном

Працівники управління карного розшуку обласного главку поліції затримали 32-річну мешканку Вінниці за підозрою у продажі метадону. Під час затримання у правопорушниці оперативники вилучили 12 розфасованих фольгових згортків наркотичної речовини. Затримана зізналася, що інформацію про згортки вона отримувала від певної особи через месенджер, після чого отриманий товар розповсюджувала серед покупців.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як розповів заступник начальника ГУНП у Вінницькій області Олександр Остроглядов, під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання м. Вінниці на вулиці Артема працівники карного розшуку виявили жінку, відносно якої у поліцейських виникли підозри щодо її причетності до розповсюдження наркотичних засобів. Під час проведеного огляду у зловмисниці вилучили згортки з речовиною, схожою на метадон. Їх направили на експертизу.

32-річна правопорушниця зізналась, що наркотичний засіб отримувала від невідомої особи, яка в месенджері повідомляла про місце схову наркотиків. В подальшому отримані згортки вона розповсюджувала покупцям.

В поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Після проведення експертизи вилученої у зловмисниці речовини та збору усіх необхідних доказів, їй буде повідомлено про підозру. За збут наркотичних засобів законодавством передбачено покарання – до 8 років ув’язнення.

У Вінниці затримали жінку, яка торгувала метадоном

У Вінниці затримали жінку, яка торгувала метадоном - фото 2

Нагадаємо, за продаж «травки» на Вінниччині затримали громадянку Росії та мешканця Липовця. Обидвом вже оголосили про підозру.

Вінниця.info, фото – поліції