31 груд. 2021 14:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

93

0

У Вінниці затримали жінку, яка вкрала з магазину косметику

У Вінниці затримали жінку, яка вкрала з магазину косметику

В поліції відкрили кримінальне провадження


У Вінниці затримали жінку, яка вкрала з магазину косметику

Вранці 31 грудня у Вінниці поліцейські охорони затримали жінку, яка вкрала з магазину косметику. В поліції відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомили в прес-службі поліції охорони м.Вінниці.

«Ми їхали по вулиці Коцюбинського по маршруту і помітили жінку, яка вибігла з магазину. Передноворічна метушня всіх змушує рухатись швидше, щоб все встигнути, але нам здалось підозрілим те, що вона бігла і постійно оберталася назад. Ми вирішили зупинитись і запитати куди ж вона так поспішає. Побачивши автомобіль з увімкненими проблисковими маячками і нас в поліцейській формі, вона зрозуміла, що вже можна не тікати і відразу ж зізналася, що здійснила крадіжку косметики з магазину. Горе-крадійку ми відразу затримали. В ході перевірки встановлено особу затриманої. Нею виявилася 35-річна вінничанка, яка неодноразового притягувалася до відповідальності», – розповів поліцейський охорони Дмитро Баланович.

Продавчиня магазину каже, що якби крадійку не затримали, то довелося б повертати кошти за вкрадену косметику з власної зарплати.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Вінницького ВП для подальшого з’ясування обставин.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). Санкція даної статті передбачає відповідальність у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції охорони