17 лип. 2019 11:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

82

0

У Вінниці затримали жінку, яка «замінувала» супермаркет на Вишеньці

У Вінниці затримали жінку, яка «замінувала» супермаркет на Вишеньці

Правопорушниця разом зі знайомою вдома розпивали спиртні напої. Дівчина подзвонила матері, яка працювала у супермаркеті, щоб та приєдналась до них. Аби жінка скоріше повернулась з роботи, її дочка вирішила «замінувати» магазин


У Вінниці затримали жінку, яка «замінувала» супермаркет на Вишеньці

16 липня у Вінниці, протягом 3-х годин, поліцейські затримали жінку, яка повідомила про замінування супермаркету «Грош», що на Вишеньці.

Правопорушниця разом зі знайомою вдома розпивали спиртні напої. Дівчина подзвонила матері, яка працювала у супермаркеті, щоб та приєдналась до них. Аби жінка скоріше повернулась з роботи, її дочка вирішила «замінувати» магазин.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Поки вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками обстежували приміщення супермаркету, оперативники карного розшуку затримали та встановили правопорушницю. Нею виявилась 22-річна вінничанка. Її у нетверезому стані поліцейські затримали за місцем проживання. Вона разом перебувала разом з матір’ю та знайомою у нетверезому стані.

Попередньо встановлено, правопорушниця разом зі знайомою вдома розпивали спиртні напої. Дівчина подзвонила матері, яка працювала у супермаркеті, щоб та приєдналась до них. Аби жінка скоріше повернулась з роботи, її дочка вирішила «замінувати» магазин. Після вчиненого продовжила розпивати спиртні напої вже разом з матір’ю. На момент затримання поліцейськими в крові правопорушниці виявлено алкоголю 2,7 проміле.

Як розповів заступник начальника Вінницького відділу поліції Віктор Ковальчук, за неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності правопорушниці доведеться нести кримінальну відповідальність відповідно до ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення «мінерці» загрожує до 6 років ув’язнення.

Слідством розпочато кримінальне провадження.

У Вінниці затримали жінку, яка «замінувала» супермаркет на Вишеньці

У Вінниці затримали жінку, яка «замінувала» супермаркет на Вишеньці  - фото 2

У Вінниці затримали жінку, яка «замінувала» супермаркет на Вишеньці  - фото 3

Вінниця.info, фото поліції