22 черв. 2022 17:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Місто
0

164

0

У Вінниці завершується прийом заявок на участь у програмі «Муніципальне житло»

У Вінниці завершується прийом заявок на участь у програмі «Муніципальне житло»

До наступного понеділка ще можна подати заяву та зареєструватися на участь у програмі


У Вінниці завершується прийом заявок на участь у програмі «Муніципальне житло»

У Вінниці з 27 червня завершиться прийом заяв на участь у програмі «Муніципальне житло». Більше ніж за тиждень 90 кандидатів зареєструвалися на участь у проєкті, за яким на вулиці 600-річчя мають звести багатоквартирний житловий будинок із підземним паркінгом. Цього року вперше долучилися і працівники переміщених підприємств, які вирішили залишитися у нашій громаді.

Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

За 13 років існування Програми у Вінниці збудували десять багатоповерхівок. Мешканцями стали 805 вінницьких родин. Цього року вперше до участі долучилися і працівники переміщених підприємств, які вирішили залишитися у нашій громаді.

Передбачені також окремі квоти для працівників бюджетної сфери (вчителі, медичні працівники), учасників бойових дій в Афганістані та учасників бойових дій, які проходили військову службу в зоні АТО/ООС, членів родин загиблих військових. Взяти участь у Програмі можуть молоді та багатодітні сім’ї, люди із інвалідністю, особи, які належать до постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та особи, які перебувають на квартирному обліку.

Як раніше зазначав директор департаменту економіки і інвестицій міської ради Максим Мартьянов, метраж та план квартир уже відомий. Зокрема, вартість 1 кв.м. житла складає 22 990 грн. За його словами – це найкращий шлях поєднання ціни та якості на рівні первинного ринку нерухомості.

«У планах є два типи однокімнатних квартир – на 36 та 45 метрів квадратних загальної площі. А ще - двокімнатні величиною від 51 до 67 квадратних метрів. Трикімнатні мають площу 70 кв.м. У всіх квартирах досить просторі кухні, балкони, лоджії. Особливістю проєктування також є те, що в будинку передбачені запасні виходи, ліфти та пандуси для людей з обмеженими можливостями», – розповідає директор департаменту економіки і інвестицій міської ради Максим Мартьянов.

Довідка:

До наступного понеділка ще можна подати заяву та зареєструватися на участь у Програмі «Муніципальне житло» у приміщенні будівлі по вул. Соборна, 36 (ліве крило на першому поверсі) з 10:00 до 16:30 (обідня перерва 13:00-14:00).

Деталі щодо реєстрації можна дізнатися за телефонами: (068) 642-83-80, (093) 041-38-14.

У Вінниці завершується прийом заявок на участь у програмі «Муніципальне житло»

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info