14 трав. 2021 15:16

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Місто
0

130

0

У Вінниці жеребкуванням визначать учасників програми «Муніципальне житло», які матимуть квартири на Поділлі

У Вінниці жеребкуванням визначать учасників програми «Муніципальне житло», які матимуть квартири на Поділлі

Визначено місця та час проведення жеребкування серед кандидатів, які зареєстровані на участь в Програмі


У Вінниці жеребкуванням визначать учасників програми «Муніципальне житло», які матимуть квартири на Поділлі


Виконком Вінницької міської ради 13 травня затвердив рішення «Про проведення жеребкування щодо визначення учасників Програми «Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади» по об’єкту: «Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом по вул. А. Бортняка, б/н, в м. Вінниця» та уточнення квот на об’єкти інвестування».

Документом визначено місця та час проведення жеребкування серед кандидатів, які зареєстровані на участь в Програмі. Жеребкування проводитимуть 25 та 26 травня у міській раді та палаці мистецтв «Зоря».

«З метою визначення учасників Програми першої та другої черги провести перший та другий етапи жеребкування серед кандидатів, що зареєстровані на участь у програмі по об’єкту «Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом по вул. А.Бортняка, б/н, в м. Вінниця» за квотами:

- для осіб з інвалідністю І групи за категорією «Однокімнатні квартири» (другий етап жеребкування) 25 травня 2021 року о 9 годині 00 хвилин в залі засідань міської ради (вул. Соборна, 59, 3-й поверх). Реєстрацію учасників для жеребкування здійснити 25 травня 2021 року з 8-30 до 9-00 у вестибюлі (1-й поверх) приміщення міської ради;

- для працівників бюджетної сфери (заклади освіти і охорони здоров’я) за категоріями «Однокімнатні квартири» та «Двокімнатні квартири» 25 травня 2021 року о 10 годині 00 хвилин в залі засідань міської ради (вул. Соборна, 59, 3-й поверх). Реєстрацію учасників для жеребкування здійснити 25 травня 2021 року з 9-30 до 10-00 у вестибюлі (1-й поверх) приміщення міської ради та біля входу в зал засідань міської ради;

- для працівників бюджетної сфери (працівники виконавчих органів ВМР) за категоріями «Однокімнатні квартири», «Двокімнатні квартири» та «Трикімнатні квартири» 25 травня 2021 року о 15 годині 00 хвилин в залі засідань міської ради (вул. Соборна, 59, 3-й поверх). Реєстрацію учасників для жеребкування здійснити 25 травня 2021 року з 14-30 до 15-00 у вестибюлі (1-й поверх) приміщення міської ради;

- для інших категорій громадян (інші працівники бюджетної сфери та комунальних підприємств, молоді сім’ї та одинокі молоді громадяни, ветерани праці, особи з інвалідністю, багатодітні сім’ї, внутрішньо переміщені особи з тимчасово окупованих територій, учасники бойових дій АТО/ООС, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи, громадяни (сім’ї ), які перебувають на обліку як ті, що потребують поліпшення житлових умов) в категорії «Однокімнатні квартири» 26 травня 2021 року о 9 годині 30 хвилин в залі Міського Палацу мистецтв «Зоря» (вул. Стрілецька, 44, 2-й поверх). Реєстрацію учасників для жеребкування здійснити 26 травня 2021 року з 8-30 до 9-30 у вестибюлі (1-й поверх) будівлі.

- для інших категорій громадян (інші працівники бюджетної сфери та комунальних підприємств, молоді сім’ї та одинокі молоді громадяни, ветерани праці, особи з інвалідністю, багатодітні сім’ї, внутрішньо переміщені особи з тимчасово окупованих територій, учасники бойових дій АТО/ООС, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи, громадяни (сім’ї ), які перебувають на обліку як ті, що потребують поліпшення житлових умов) в категорії «Двокімнатні квартири» 26 травня 2021 року о 15-00 годині в залі Міського Палацу мистецтв «Зоря» (вул. Стрілецька, 44, 2-й поверх). Реєстрацію учасників жеребкування здійснити 26 травня 2021 року з 14-30 до 15-00 у вестибюлі (1-й поверх) будівлі», - зазначено в рішенні.

Нагадаємо, у Вінниці в мікрорайоні Поділля по вулиці Бортняка, навпроти нової школи-гімназії почали будувати багатоповерхівку в рамках програми «Муніципальне житло».

В листопаді минулого року виконком Вінницької міської ради ухвалив рішення щодо будівництва 7-го об’єкту з програми «Муніципальне житло Вінницької міської об’єднаної територіальної громади», за яким багатоквартирний будинок планують звести по вул. Анатолія Бортняка, навпроти школи №24.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info