21 жовт. 2019 12:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

32

0

У Вінниці зіткнулися два автомобілі – обоє водіїв у лікарні. Відео

У Вінниці зіткнулися два автомобілі – обоє водіїв у лікарні. Відео

Наразі про їх стан невідомо.


У Вінниці зіткнулися два автомобілі – обоє водіїв у лікарні. Відео

20 жовтня, близько 3-ї години ранку, у Вінниці на вул. 8-го березня сталася ДТП. Водій «BMW» здійснював поворот і зіткнувся «Citroen». Обох водіїв госпіталізували до лікарні. Наразі про їх стан невідомо.

Про це йдеться в сюжеті Ситуаційного центру.

«До одного з мобільних додатків ми отримали про ДТП, яка сталася по вулиці 8-го березня. За даними патрульної поліції, водій автомобіля «BMW», здійснюючи розворот, не впевнився в безпечності свого маневру та не надав перевагу у русі автомобілю «Citroen». Автомобіль якраз рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок зіткнення, транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На місце події прибув екіпаж патрульної поліції, бригада «швидкої» та слідчий по ДТП. Обох водіїв було госпіталізовано до однієї з лікарень міста. Про їх стан наразі невідомо, а по даному факту триває слідство», – йдеться в сюжеті.

19 жовтня у Вінниці сталася ДТП за участю трамвая і «Жигулів». Близько 13 години на перехресті вулиць Стрілецької і Тімерязєва трамвайний вагон в'їхав у ВАЗ. Зіткнення відбулося на колії. Основний удар припав на дверцята спереду, де сидів пасажир машини.


Вінниця.info

title