16 жовт. 2019 13:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

81

0

У Вінниці знайшли двох студентів, які побили чоловіка і вночі вивезли його в ліс

У Вінниці знайшли двох студентів, які побили чоловіка і вночі вивезли його в ліс

Правопорушниками виявились 17 та 18-річні вінницькі студенти


У Вінниці знайшли двох студентів, які побили чоловіка і вночі вивезли його в ліс

15 жовтня оперативники Вінницького відділу поліції розшукали та затримали двох молодиків, які 8 жовтня вивезли у ліс вінничанина, побили та, погрожуючи пістолетом, відібрали гроші та мобільний телефон. Правопорушниками виявились 17 та 18-річні вінницькі студенти.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

8 жовтня до поліції звернувся 27-річний вінничанин з повідомленням проте, що близько першої години ночі на вул. Матроса Кошки між ним та невідомими молодиками виникла суперечка, у результаті чого незнайомці силою посадили його у автомобіль, вивезли за місто у лісопосадку, де побили та заволоділи його грошима в сумі 2 100 гривень та мобільним телефоном.

Як розповів керівник міської поліції Сергій Синявський, вжитими оперативними та розшуковими заходами працівники кримінальної поліції протягом тижня встановили та затримали підозрюваних у вчиненні цього злочину. Ними виявились 17 та 18-річні вінницькі студенти. Раніше в поле зору поліції вони не потрапляли.

В діях правопорушників вбачаються ознаки злочину, передбачені ч.2 ст.187 КК України (розбій) та ч.2 ст.146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Затриманим оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного у вигляді тримання під вартою.

Вінниця.info