14 січ. 2020 09:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

37

0

У Вінниці зупинили водія «під кайфом» і без права керувати авто. Фото

У Вінниці зупинили водія «під кайфом» і без права керувати авто. Фото

Патрульні зупинили автомобіль, який порушив ПДР, а водій мав ознаки наркотичного сп’яніння


У Вінниці зупинили водія «під кайфом» і без права керувати авто. Фото

У Вінниці патрульні зупинили автомобіль, який порушив ПДР, а водій мав ознаки наркотичного сп’яніння. Від огляду в лікаря-нарколога чоловік відмовився, а згодом виявилося, що він раніше притягувався до відповідальності, керуючи в стані сп’яніння і позбавлений права керувати авто.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Вінницької області.

«Подія трапилась близько 2-ї години на об’їзному шосе Вінниці, 12 січня. Перевіряючи документи та спілкуючись із водієм, інспектори виявили в нього ознаки наркотичного сп'яніння: зіниці очей не реагували на світло, руки тремтіли, а обличчя було блідим. Також порушник не мав посвідчення водія, а пред'явив документ, що належав його брату.

Інспектори провели поверхневу перевірку і виявили у 29-річного громадянина паспорт, за допомогою якого встановили його справжні дані. Водій погодився пройти огляд у лікаря-нарколога, але, прибувши до медичного закладу, порушник відмовився від його проходження.

З'ясувалось, що водій уже притягувався до відповідальності за керування у стані сп'яніння і позбавлений права керування транспортними засобами», – повідомляє прес-служба патрульної поліції.

На порушника патрульні склали протокол за ч. 2 ст. 130 (керування у стані сп'яніння вдруге протягом року) КУпАП та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Вінниця.info, фото патрульної поліції