23 груд. 2019 10:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

60

0

У «Вінницягаз» відсвяткували «День клієнта»

У «Вінницягаз» відсвяткували «День клієнта»

З 16 по 20 грудня у компанії «Вінницягаз» проходив «День клієнта».


У «Вінницягаз» відсвяткували «День клієнта»

З 16 по 20 грудня у компанії «Вінницягаз» проходив «День клієнта». Святкування вже традиційно відбуваються щороку в середині грудня у кожному Центрі обслуговування клієнтів компанії. Впродовж п’яти днів усіх споживачів газу, які завітали до ЦОКів, чекали подарунки, акції та приємні сюрпризи. Обирали кращих менеджерів, встановлювали рекорд, майстрували новорічні прикраси тощо. На завершення ще й розіграли сучасний смартфон.

У перший день святкування відвідувачі обирали кращих фахівців Центрів обслуговування клієнтів. Свої «голоси» віддавали символічно – даруючи наліпку зі смайликом або серденьком, яку отримували на рецепції. Перемогли менеджери, яким клієнти віддали найбільше «компліментів». Кращі фахівці отримали не тільки визнання споживачів, а й подарунки від компанії.

«Для нас надзвичайно важлива оцінка споживачами нашої роботи та роботи наших фахівців. Аналізуючи відгуки клієнтів, ми визначаємо напрямки розвитку та руху вперед. «Вінницягаз» - клієнтоорієнтована сервісна компанія. Ми постійно удосконалюємо наші сервіси, відкриваємо нові сучасні центри обслуговування клієнтів, запроваджуємо новітні технології взаємозв’язку для зручності та комфорту споживачів газу» - говорить начальник Управління клієнтського сервісу АТ «Вінницягаз» Алла Гнатюк.

У «Вінницягаз» відсвяткували «День клієнта»

17 грудня Регіональна Газова Компанія встановила всеукраїнський рекорд вдячності клієнтам у категорії «Масові заходи». 20 тисяч подяк споживачам газу висловили в цей день фахівці 100 Центрів обслуговування клієнтів РГК у 16 областях України. «Вінницягаз» також долучився до встановлення рекорду. Кожен клієнт отримав у ЦОКу написану від руки вітальну листівку зі словом «Дякую!» та найкращими побажаннями. Компанія дякувала своїм клієнтам за вчасну передачу показань лічильників та розрахунки, за розуміння та довіру, за оцінку роботи та критику, за те, що спонукають підприємство розвиватися та ставати кращим! Рекорд зафіксований представниками Книги рекордів України.

Упродовж усього тижня клієнти «Вінницягаз» отримували у ЦОКах подарунки від компанії – календарі, фірмові чашки, блокноти, новорічні кульки, термокружки тощо. Хтось отримував свій приз у розіграші за «щасливим білетиком», хтось – при реєстрації в онлайн-сервісах компанії, а хтось – разом із чеком електронної черги.

У «Вінницягаз» відсвяткували «День клієнта» - фото 2

У День Святого Миколая у ЦОКах «Вінницягаз» проходив майстер-клас для дітей із виготовлення новорічних прикрас. Маленькі відвідувачі виготовляли свої - унікальні іграшки, які почепили тут же на ялинках у ЦОКах, або забрали з собою.

Крім того, компанією був розіграний супер-приз – сучасний смартфон серед нових користувачів Особистого кабінету на 104.ua, а також мобільних додатків 104Mobile та 104Mobile Light. Учасниками акції стали клієнти «Вінницягаз», які з 16 по 19 грудня зареєстрували ці онлайн-сервіси. Переможця обрали 20 грудня з числа 1700 учасників акції за допомогою генератора випадкових чисел. Цього разу ним став пан Володимир із Вінниці. Крім того, усіх, хто з понеділка по п’ятницю долучився до онлайн-сервісів «Вінницягаз» у Центрах обслуговування клієнтів, отримали миттєві подарунки.

«День клієнта» у «Вінницягаз» завершився. Щоденно у святковій атмосфері центри обслуговування компанії приймали загалом близько 2,5 тис. споживачів газу. «Вінницягаз» дякує усім за участь та чекає на святкуваннях наступного року.

У «Вінницягаз» відсвяткували «День клієнта» - фото 3