3 черв. 2020 16:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

153

0

У Вінницю приїхав Порошенко

У Вінницю приїхав Порошенко

До Вінниці 3 червня приїхав Петро Порошенко. Це перший візит п’ятого президента в нашу область у статусі народного депутата


У Вінницю приїхав Порошенко

До Вінниці 3 червня приїхав Петро Порошенко. Це перший візит п’ятого президента в нашу область у статусі народного депутата. Порошенко приїхав у Вінницький міський лікувально-діагностичний центр, що на Київській, 68. З однопартійцями привіз 5000 ІФА-тестів для визначення наявності антитіл до COVID-19.

Журналіст Роман Ковальський повідомляє, що біля діагностичного центру до Петра Порошенка прийшли прихильники партії Шарія. Питали, коли закінчиться війна і за які гроші він закупляє тести на коронавірус. Петро Порошенко їм відповів, що за допомогою цих тестів вже виявлено позитивні результати на коронавірус у двох виховательок дитсадків. «А ви отримуєте гроші з російських джерел», - сказав Порошенко і пішов до авто.

Востаннє Вінниччину Порошенко відвідував під час передвиборчої кампанії в квітні 2019 року. Тоді він після першого туру виборів разом з родиною відкривав сезон роботи фонтану Рошен у Вінниці.

До цього, в січні 2019 року, він у Спасо-Преображенському соборі передавав Томос ПЦУ і в Калинівці «ходив у народ».

У Вінницю приїхав Порошенко

У Вінницю приїхав Порошенко - фото 2

У Вінницю приїхав Порошенко - фото 3

Вінниця.info, фото з сторінки Петра Порошенка та Романа Ковальського