23 листоп. 2022 16:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

104

0

У всіх регіонах країни, в тому числі на Вінниччині, впродовж доби будуть аварійні відключення світла

У всіх регіонах країни, в тому числі на Вінниччині, впродовж доби будуть аварійні відключення світла

У всіх регіонах відбуваються аварійні відключення.


У всіх регіонах країни, в тому числі на Вінниччині, впродовж доби будуть аварійні відключення світла

Через ракетний обстріл окупантів, сьогодні, 23 листопада, пошкоджені об’єкти енергетичної інфраструктури у декількох областях України. У всіх регіонах відбуваються аварійні відключення, в тому числі у Вінницькій області.

Про це повідомили у пресслужбі Укренерго.

«Це необхідний крок для захисту електромереж від додаткових технологічних аварій та підтримки роботи енергосистеми. Ремонтні бригади разом з підрозділами ДСНС почнуть ліквідацію пошкоджень одразу по закінченню повітряної тривоги. Але через мороз та льодяний дощ в деяких регіонах аварійно-відновлювальні роботи на об'єктах, пошкоджених ракетами терористів, можуть тривати довше.

У період відсутності електроенергії, просимо подбати про себе та рідних, а також допомогти тим, хто потребує цього поряд.

При значній перерві в електропостачанні активується робота Пунктів Незламності. Мапу таких пунктів по всій країні можна подивитись тут nezlamnist.gov.ua. Рекомендуємо одразу виписати адреси найближчих до вашого будинку Пунктів.

Там будуть усі базові послуги: це електрика, мобільний зв’язок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Безкоштовно і цілодобово.

Пункти працюватимуть при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що сьогодні у Вінниці та області під час повітряної тривоги, яка тривала з 12.47 до 15.09, в деяких районах міста відбулись аварійні відключення електроенергії та зупинився електротранспорт.

Вінничанам за можливості радять зарядити павербанки, телефони та зробити запаси технічної та питної води.

Як відомо, 23 листопада, Європейський парламент визнав росію державою-спонсором тероризму.

Втім росія вкотре вдалася до масованих ракетних ударів по Україні. Детальніше про обстріли 23 листопада читайте ТУТ.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info