5 жовт. 2020 12:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

60

0

У Жмеринському районі хлопець вдарив ножем у груди односельця

У Жмеринському районі хлопець вдарив ножем у груди односельця

Потерпілого госпіталізували до хірургічного відділення


У Жмеринському районі хлопець вдарив ножем у груди односельця

4 жовтня у Жмеринському районі затримали 19-річного хлопця, який під час конфлікту вдарив ножем у груди односельця. 23-річного потерпілого госпіталізували до хірургічного відділення. Як виявилося, між хлопцям и стався конфлікт, який згодом переріс у бійку. Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 22.00 до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію з тілесними ушкодженнями 23-річного жителя села Будьки. З ушкодженнями грудної клітини потерпілого госпіталізували до хірургічного відділення місцевої лікарні.

Проведеними на місці вчинення злочину першочерговими та розшуковими діями поліцейські з’ясували, що напередодні потерпілого бачили з 19-річним жителем цього ж села. Між чоловіками була суперечка, яка згодом переросла у бійку.

Зібравши докази причетності молодика до вчинення злочину, оперативники затримали його вдома через декілька годин.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі, наразі він затриманий у процесуальному порядку.

До обрання запобіжного заходу зловмисник перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Вінниця.info