22 серп. 2022 17:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

84

0

У Жмеринці двоє чоловіків пограбували в підземці перехожу

У Жмеринці двоє чоловіків пограбували в підземці перехожу

Одного з нападників відразу після вчинення правопорушення затримав місцевий мешканець, який став свідком злочину, його спільника – розшукали поліцейські


У Жмеринці двоє чоловіків пограбували в підземці перехожу

20 серпня у Жмеринці двоє чоловіків пограбували у підземному переході жінку. У потерпілої відібрали гроші та мобільний телефон. Одного з нападників відразу після вчинення правопорушення затримав місцевий мешканець, який став свідком злочину, його спільника – розшукали поліцейські.

Про це повідомили в ГУ НП у Вінницькій області.

До поліції надійшло повідомлення від мешканки Запорізької області, яка тимчасово проживає на Вінниччині. Жінка розповіла, що близько 21:30 години вона перебувала в пішохідному переході. Зненацька до неї підійшли двоє незнайомців, вирвали з рук сумку, у якій знаходились гроші, мобільний телефон та зарядний пристрій до гаджета. Пограбувавши, чоловіки почали тікати, а потерпіла – кликати на допомогу.

На момент вчинення грабежу у переході перебував жмеринчанин, який почув крики жінки. Чоловік помітив двох незнайомців, що бігли навпроти нього. Одного з них він наздогнав, а іншому вдалося втекти.

Як розповів керівник Жмеринського районного відділу поліції Анатолій Присяжнюк, вже за кілька годин після вчинення правопорушника в ході проведення розшукових заходів поліцейські затримали втікача. Зловмисниками виявили раніше судимі за майнові злочини місцеві мешканці віком 18 та 35 років.

Молодший із затриманих наразі перебуває під слідством за вчинення ще трьох майнових правопорушень.

Крадені речі потерпілої вилучені частково.

Зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідством повідомлено зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі.

У Жмеринці двоє чоловіків пограбували в підземці перехожу

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції