25 листоп. 2021 12:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

61

0

У Жмеринці киянка напала з ножем на продавчиню, вимагала гроші

У Жмеринці киянка напала з ножем на продавчиню, вимагала гроші

Розбійний напад на продавчиню магазина


У Жмеринці киянка напала з ножем на продавчиню, вимагала гроші

24 листопада у Жмеринці затримали киянку, яка вчинила розбійний напад у магазині. Будучи озброєною ножем та погрожуючи фізичною розправою продавчині магазину побутової хімії, намагалась заволодіти грошима з каси. Це не перший її злочин на території міста.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Зловмисницею виявилась 25-річна жителька Київської області. Під час перевірки з’ясувалось, що вона перебуває у розшуку за вчинення майнових злочинів на території Київщини. Знаряддя злочину в неї вилучено.

У Жмеринці киянка напала з ножем на продавчиню, вимагала гроші

Нападницю працівники місцевої поліції затримали на місці вчинення злочину. З’ясувалось, що її розшукує столична поліція за вчинення крадіжок. Зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні розбою. Вона знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

У Жмеринці киянка напала з ножем на продавчиню, вимагала гроші - фото 2

За словами начальника Жмеринського районного відділу поліції Анатолія Присяжнюка, повідомлення про злочин надійшло до поліції близько 11:30 години від працівниці магазину, яка у момент нападу вийшла з підсобного приміщення.

За такий злочин їй загрожує до семи років позбавлення волі.

Попередньо встановлено, що затримана вчинила ще ряд злочинів на території Жмеринки. На ринку, розташованому неподалік залізничного вокзалу, зловмисниця вирвала з рук жінки 200 гривень та викрала з прилавку ніж, з яким вчинила розбійний напад на продавчиню магазина побутової хімії.

У Жмеринці киянка напала з ножем на продавчиню, вимагала гроші - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі –https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини