18 лют. 2015 12:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

25

0

Учасниці «Міс Вінниця - 2015» на аукціоні за свої речі виручили понад 30 тисяч гривень для АТО

Учасниці «Міс Вінниця - 2015» на аукціоні за свої речі виручили понад 30 тисяч гривень для АТО

 Учасниці конкурсу «Міс Вінниця - 2015» продавали свої роботи на аукціоні, щоб допомогти військовим в зоні АТО


Учасниці «Міс Вінниця - 2015» на аукціоні за свої речі виручили понад 30 тисяч гривень для АТО

 17 лютого у Вінниці пройшов благодійний аукціон, на якому лотами були речі, власноруч виготовлені учасницями конкурсу «Міс Вінниця – 2015». Дівчата представили картини, солодощі, прикраси тощо. Виручені кошти, а це 30 тисяч 188 гривень, красуні передадуть на потреби військових, які воюють в зоні АТО.

Про це йдеться в повідомленні Вінницької міської ради.

Вінничани постійно підтримують наших військових, які захищають країну на Сході. Вони долучаються до збору гуманітарних допомог, перераховують кошти на потребу бійців. Школярі передають на Схід солодощі, свої малюнки та вироби з патріотичною символікою. Не залишилися осторонь й конкурсантки «Міс Вінниця - 2015», які представили власноруч виготовлені речі на благодійному аукціоні.

«Ми проводимо благодійний аукціон у підтримку наших вінницьких військових, які захищають країну у зоні АТО. Продаємо речі, які зробили учасниці конкурсу «Міс Вінниця - 2015», виручені кошти одразу передаємо БФ «Подільська громада». Дівчата охоче погодилися підтримати акцію, вони самостійно вирішували що саме виготовляти у якості лотів. На аукціон запросили відомих вінничан, тих, хто має власний бізнес. Взагалі, кожен з цих людей підтримував наших військових й раніше, а сьогодні вони долучилися й у такий спосіб», –  розповів директор Міського палацу мистецтв Євген Майданик.

Дівчата принесли на аукціон свої картини, вишивку, м’які іграшки, прикраси тощо.

«Я зробила на благодійний вечір м’яку іграшку янгола.  Не можу залишатися байдужою  до подій, які відбуваються у нашій країні. У мене болить серце за Україну, і я намагаюся допомагати чим можу», – каже учасниця конкурсу «Міс Вінниця – 2015» Ілона Зоєва. А Анна Бровченко принесла у якості лота панно на стіну. «Раніше я вже перераховувала кошти для підтримки наших військових у зоні АТО. Мені дуже приємно що я змогла долучитися до цієї благодійної акції, адже це можливість допомогти нашим бійцям, показати, що творчість може бути корисною», - каже Анна.

Анастасія Андрієнко принесла на аукціон свої картини у техніці акварель.

«Раніше я допомагала бійцям матеріально, перераховувала на їхні потреби кошти. У зоні АТО є мої близькі та друзі, тому це для мене дуже важливо. Я дуже вдячна захисникам за те, що вони дарують нам той мир  та спокій, у якому ми зараз живемо. Дуже важливо їх підтримувати, щоб хлопці знали, що вони не одні, що ми – з ними», – зазначила Анастасія Андрієнко.

Зібрані кошти передали БФ «Подільська громада». «Одним з основних завдань БФ «Подільська громада» є залучення різних ресурсів для підтримки наших військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО, які поранені і потребують лікування. І, власне, з цього приводу ми виступили партнером даного заходу, який є  дуже корисним та необхідним у сучасних умовах. Адже хлопцям потрібні медикаменти, спеціальне спорядження, продукти харчування. Тобто потреби, на жаль, не зменшуються. Крім того, речі, які дівчата виготовляли своїми руками, будуть прикрашати будь-який кабінет або оселю. А також нагадуватимуть, що людина купила це не просто так, а своїм вчинком, можливо, допомогла врятувати життя військовослужбовця, патріота, який захищає нашу країну. Лоти досить симпатичні, речі ручної роботи завжди цінні», – розповів виконавчий директор БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський.

Учасниці «Міс Вінниця - 2015» на аукціоні за свої речі виручили понад 30 тисяч гривень для АТО 

Учасниці «Міс Вінниця - 2015» на аукціоні за свої речі виручили понад 30 тисяч гривень для АТО - фото 2 

Учасниці «Міс Вінниця - 2015» на аукціоні за свої речі виручили понад 30 тисяч гривень для АТО - фото 3 

Учасниці «Міс Вінниця - 2015» на аукціоні за свої речі виручили понад 30 тисяч гривень для АТО - фото 4 

Учасниці «Міс Вінниця - 2015» на аукціоні за свої речі виручили понад 30 тисяч гривень для АТО - фото 5 

Учасниці «Міс Вінниця - 2015» на аукціоні за свої речі виручили понад 30 тисяч гривень для АТО - фото 6

Учасниці «Міс Вінниця - 2015» на аукціоні за свої речі виручили понад 30 тисяч гривень для АТО - фото 7

Учасниці «Міс Вінниця - 2015» на аукціоні за свої речі виручили понад 30 тисяч гривень для АТО - фото 8

Учасниці «Міс Вінниця - 2015» на аукціоні за свої речі виручили понад 30 тисяч гривень для АТО - фото 9

ВИННИЦА.info