16 серп. 2016 17:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

69

0

Учасниця Олімпійських ігор запрошує вінничан вболівати за неї в Ріо

Учасниця Олімпійських ігор запрошує вінничан вболівати за неї в Ріо

 Олена Яновська записала відео, де запрошує вінничан вболівати за неї в Ріо 


Учасниця Олімпійських ігор запрошує вінничан вболівати за неї в Ріо

 Вінницька легкоатлетка Олена Яновська записала ролик, де розповідає про особливості змагань у Бразилії та закликає земляків вболівати за неї. Відео спортсменка відзняла на тренувальному стадіоні бразильського університету. Сьогодні, 16 серпня, Олена виступить на змаганнях в Ріо-де-Жанейро.

«Готуємось, сьогодні зробили останню перевірочну роботу. Кажуть, що на олімпійському стадіоні така сама (бігова доріжка – ред.), я ще не їздила, не хочу просто нервувати, щоб бути в спокійній обстановці… мій старт 16-го. Мені дуже потрібна підтримка близьких, друзів і всіх вінничан», - каже Олена Яновська.

Спортсменка розповідає, що у перший тиждень після приїзду в Ріо потерпала від акліматизації – погано спала та не могла підлаштуватися під бразильський час.

«Вставати треба було рано усім, а для нас шість годин різниця. Коли тут п’ята вечора, в Україні 23-тя. І спати хочеться просто жахливо. Останні днів чотири вже більш-менш нормально. Прокидаюсь нормально, сплю добре. Їмо ми добре. Їжа різноманітна, на вибір багатьох країн, національні страви. Поселили нас добре. Є, правда, свої недоліки, але оскільки це моя перша олімпіада, я не зважаю. Дуже хочеться битися, показувати високі результати», - говорить спортсменка.

Також Олена ділиться емоційними враженнями з відкриття олімпіади, каже, що навіть плакала, коли святковою доріжкою крокувала разом з українськими спортсменами.

 Нагадаємо, що веслувальниця Світлана Ахадова проходила акліматизацію у Португалії.

Вінницька спортсменка Олена Колесниченко потрапила до півфіналу Олімпіади в Ріо.

Як ми раніше повідомляли, 9 серпня олімпійські змaгaння зaлишив боксер з Вінниччини Денис Солоненко. А 11 cерпня вінничанинМикола Буценко вибув з Олімпійських змагань в Ріо.

Нa Олімпійські ігри 2016 року у Ріо-де-Жaнейро в Брaзилії було допущено п’ятьох вінницьких спортсменів.

 

Вінниця.info