6 листоп. 2013 14:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Україна
0

32

0

Українці знають англійську краще за росіян та італійців

Українці знають англійську краще за росіян та італійців

Найкраще у світі англійською, як іноземною, володіють мешканці Швеції, Норвегії, Нідерландів та Естонії.  


Українці знають англійську краще за росіян та італійців

Україна посіла 27-оме місце із 60-ти у міжнародному рейтингу, який визначає рівень знання англійської мови Education First English Proficiency Index. Це відповідає "середньому рівню" мовних навичок.

Між тим, українці володіють англійською краще, ніж росіяни, італійці або французи, які потрапили до групи країн з "низьким рівнем" знань.

Німеччині вдалося увійти до країн з "високим рівнем" та посісти 14-те місце рейтингу, пише Deutsche Welle.

Найкраще у світі англійською, як іноземною, володіють мешканці Швеції, Норвегії, Нідерландів та Естонії. Вони посіли перші місця у рейтингу.

Всесвітнє порівняння знань англійської серед дорослих проводиться вже втретє. Зазначимо, що для створення рейтингу, було протестовано знання 750 тисяч дорослих осіб у 60-ти країнах світу в 2012 році.

Крім того, для порівняльного аналізу знань між 2007 та 2012 роками вчені вивчили результати тестів загалом п'яти мільйонів людей.

Аналізуючи тенденції у вивченні англійської за останні шість років, автори Englisch Proficiency Index дійшли висновку, що загалом у світі збільшились інвестиції у цій сфері.

У Туреччині, Казахстані і Угорщині та Росії дорослі під час тестування показали кращі результати, ніж кілька років тому. Тим часом, деякі інші тупцювали на місці (Україна в їхньому числі) або навіть збавили оберти у вивченні англійської.

Українська правда. Життя

 


0
0