17 берез. 2020 10:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

83

0

Укрзалізниця тимчасово призупиняє перевезення пасажирів

Укрзалізниця тимчасово призупиняє перевезення пасажирів

З 18 березня Укрзалізниця призупиняє внутрішнє пасажирське сполучення


Укрзалізниця тимчасово призупиняє перевезення пасажирів


З 18 березня Укрзалізниця призупиняє внутрішнє пасажирське сполучення на період карантину. Поїзди виконають останні рейси за графіками курсування 17 березня, а квити на скасовані поїздки можна буде повернути протягом місяця.

Про це йдеться на сайті Укрзалізниці.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України №215 Укрзалізниця з 18 березня тимчасово припиняє перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення, а саме у:

  • приміському;
  • міському;
  • регіональному;
  • далекому.

Компанія компенсує пасажирам повну вартість проїзних документів на усі скасовані через введення карантину рейси.

«Для зручності пасажирів та уникнення концентрації людей біля кас Укрзалізниця подовжила термін повернення квитків до 1 місяця від дати запланованого відправлення поїзда, що скасований.

Закликаємо пасажирів, якщо є можливість, не поспішати на вокзали повертати квитки і не піддавати своє життя загрозі, перебуваючи в натовпі. Запевняємо, коли б ви не звернулися протягом відведеного часу, кошти будуть повернені у повному обсязі. Також нагадуємо, що квитки, придбані через Інтернет, повертаються через онлайн сервіси», – йдеться на сторінці Укрзалізниці.

Для оперативного інформування громадян, просять кристуватися: веб-сайт, канал у Telegram та Facebook-сторінка, а також звертатися до контактного центру Укрзалізниці: у Месенджері та за телефоном 0 800 503 111.

Вінниця.info