8 листоп. 2017 16:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

57

0

Управління юстиції Вінниччини оголосило конкурс на 2 посади

Управління юстиції Вінниччини оголосило конкурс на 2 посади

 Шукають фахівців на посади головного спеціаліста відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності


Управління юстиції Вінниччини оголосило конкурс на 2 посади

 Головне територіальне відділення юстиції у Вінницькій області оголосило конкурс на заміщення двох вакансій. Шукають фахівців на посади головного спеціаліста відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності.

Посадові обов'язки

1. Здійснення синтетичного та аналітичного обліку руху грошових коштів спеціального фонду (плата за послуги).

2. Здійснення операцій щодо взяття бюджетних зобов'язань, їх реєстрації в Головному управлінні Державної казначейської служби у Вінницькій області та оплати відповідно до взятих зобов'язань.

3.  Перевірка достовірності та правильності оформлення інформації, включеної до реєстрів бюджетних зобов'язань та бюджетних фінансових зобов'язань, а також повноти та достовірності даних підтвердних документів, які формуються та подаються в процесі казначейського обслуговування.

4. Здійснення обліку надходжень коштів спеціального фонду кошторису (плата за послуги) окремо по державних нотаріальних конторах та по відділах державної реєстрації актів цивільного стану.

5. Участь у складанні розрахунків до постійного кошторису доходів та витрат на поточний рік  та розрахунків до проекту кошторису  на плановий рік.

6. Внесення інформації про укладені договори та стан їх виконання на Офіційному порталі публічних фінансів України e-data.gov.ua.

Умови оплати праці

- посадовий оклад – 3801 грн.

- надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів»;

- надбавки та доплати (відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»)

Документи приймаються  до 18 год. 00 хв. 23 листопада  2017 року

1. Копія паспорта громадянина України.

2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

4. Копія (копії) документа (документів) про освіту.

5. Оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

6. Заповнена особова картка встановленого зразка.

7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік.

Контактна особа: Червань Альона Вікторівна, (0432) 66-02-67, [email protected]

Місце, час та дата початку проведення конкурсу - м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7, о 10 год., 28 листопада 2017 року.

Вінниця.info