29 серп. 2019 13:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

90

0

Уряд Гройсмана склав повноваження

Уряд Гройсмана склав повноваження

Кабінет міністрів склав повноваження


Уряд Гройсмана склав повноваження

29 серпня під час першого засідання Верховної Ради 9 скликання Кабінет міністрів склав повноваження. Разом з тим, Уряд Гройсмана виконуватиме повноваження, до початку роботи новосформованого складу Кабміну.

«Відповідно до Конституції, я як прем’єр-міністр України і Уряд складаємо свої повноваження перед новообраною Верховною Радою України.

Також я хотів би сказати про три надзвичайно не прості роки нашої спільної роботи, яка була направлена на те щоб в кожній українській громаді, в кожній родині зробити все те, щоб люди відчували, що зміни відбуваються. Але я також розумію те, що багато чого не вдалось зробити. Фактично, все що ми зробили, зробили разом з кожним українським громадянином. Всі наші перемоги це спільні надбання. Все що не вдалось – це ті завдання, які стоять перед новообраною Верховною Радою України.

Хочу побажати новій Раді постійне відчуття відповідальності. Адже в цій залі сконцентрована більшість, яка здатна робити нові, швидкі і необхідні зміни. Перед нами є тільки одне завдання – де б ми не були, ми всі хочемо бути громадянами успішної, демократичної, розвинутої країни.

Тому хочу побажати успіху вам і новому складу Кабінету міністрів», - сказав Володимир Гройсман.

Нагадаємо, Уряд на чолі з Володимиром Гройсманом був сформований в квітні 2016 року.


Вiнниця.info

title