13 листоп. 2020 15:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Влада
0

58

0

Уряд виділив Вінниччині 51,6 млн гривень з «ковідного» фонду на облаштування кисню в лікарнях

Уряд виділив Вінниччині 51,6 млн гривень з «ковідного» фонду на облаштування кисню в лікарнях

Плюс 12,2 млн гривень на обладнання і експрес-тести


Уряд виділив Вінниччині 51,6 млн гривень з «ковідного» фонду на облаштування кисню в лікарнях

11 листопада Кабмін прийняв Постанову, якою місцевим бюджетам виділено субвенції в сумі 895,578 млн гривень на забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19 та 259,172 млн гривень на закупівлю лабораторного обладнання в лікарні.

Документ опубліковано на сайті Урядового порталу.


Обласний бюджет Вінницької області отримає:

  • 51,616 млн гривень - на забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.
  • 10,950 млн гривень - на закупівлю лабораторного обладнання, необхідного для забезпечення готовності та реагування на спалахи гострої респіраторної хвороби COVID-19 закладами охорони здоров’я комунальної форми власності.
  • 1,3 млн гривень – на забезпечення закладів охорони здоров’я, які здійснюють заготівлю, переробку, зберігання донорської крові та її компонентів, розхідними матеріалами для тестування на виявлення антитіл до коронавірусу SARS-CoV-2 (закуплять експрес-тести – ред.)

Кошти держбюджету виділено з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками.

Нагадаємо, в жовтні Уряд виділив на обласний бюджет Вінницької області 13,05 млн. гривень субвенції для забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з COVID-19.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info