8 листоп. 2019 15:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

212

0

Електротовари - Усе від розетки до люстри у магазині «ЕлектроСвіт»

Усе від розетки до люстри у магазині «ЕлектроСвіт»

Магазин «ЕлектроСвіт» має широкий асортимент якісної електротехнічної продукції як для будинку, так і для офісу, також має електричний інструмент


Електротовари - Усе від розетки до люстри у магазині «ЕлектроСвіт»

Магазин «ЕлектроСвіт» заснований в 2014 році, є одним з найбільших постачальників професійної електротехнічної продукції як для підприємств так і здійснює роздрібну торгівлю для населення. У нас справедлива ціна, прозора система знижок. Ми цінуємо і поважаємо своїх покупців, пропонуючи товар за мінімальною ціною.

За роки роботи магазин «ЕлектроСвіт» заслужено завоював репутацію надійного постачальника електротехнічної продукції за рахунок високого рівня обслуговування, кваліфікації персоналу, наявності високоякісного і іноді унікального товару а також справедливих цін в порівнянні з конкурентами.

Магазин «ЕлектроСвіт» має широкий асортимент якісної електротехнічної продукції як для будинку, так і для офісу, також має електричний інструмент, кабельно-провідникова продукція, світильники, світлодіодне освітлення, ручний інструмент, теплу підлогу та електроопалення як для житлових будинків та і для офісів. Перевагою електроопалення є безпека , екологічність та економність. Маємо також широкий модельний ряд світлодіодних прожекторів, світлодіодних стрічок які відрізняються компактністю, простотою установки і солідними функціональними можливостями освітлення.

Електротовари - Усе від розетки до люстри у магазині «ЕлектроСвіт»

Безпека наших покупців ми цінуємо більше, ніж заробіток, тому рекомендуємо лише сертифікований товар, який в Україні є найкращої якості. Це дозволяє отримати гарантію від виробника і бути впевненим в технічних характеристиках товару. Вважаємо своїм обов'язком забезпечити наших покупців якісною електротехнічною продукцією, яка допоможе уникнути пожеж, коротких замикань, ушкодження проводки і інших неприємностей, купуючи у нас електротехнічну продукцію

З Повагою,

Компанія «ЕлектроСвіт»

м.Вінниця, вул.Некрасова, 71

тел. +38 (068) 750-74-64

тел. +38 (0432) 50-20-69

Електротовари - Усе від розетки до люстри у магазині «ЕлектроСвіт» - фото 2

Електротовари - Усе від розетки до люстри у магазині «ЕлектроСвіт» - фото 3

Електротовари - Усе від розетки до люстри у магазині «ЕлектроСвіт» - фото 4

Електротовари - Усе від розетки до люстри у магазині «ЕлектроСвіт» - фото 5

Електротовари - Усе від розетки до люстри у магазині «ЕлектроСвіт» - фото 6

Електротовари - Усе від розетки до люстри у магазині «ЕлектроСвіт» - фото 7