14 квіт. 2020 14:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

55

0

Усе від розетки до люстри у магазині "ЕлетроСвіт"

Усе від розетки до люстри у магазині "ЕлетроСвіт"

Магазин "ЕлетроСвіт" дбає про своїх покупців і пропонує якісний товар із прозорою системою знижок.


Усе від розетки до люстри у магазині "ЕлетроСвіт"

Магазин "ЕлектроСвіт" дбає про своїх покупців і пропонує якісний товар із прозорою системою знижок. Магазин цінує своїх відвідувачів і пропонує товар за дуже доступними цінами.

За роки роботи магазин "ЕлектроСвіт" заслужено завоював репутацію надійного постачальника електротехнічної продукції за рахунок високого рівня обслуговування, кваліфікації персоналу, наявності високоякісного і іноді унікального товару а також справедливих цін в порівнянні з конкурентами.

Магазин "ЕлетроСвіт" має широкий асортимент якісної електротехнічної продукції як для будинку, так і для офісу, також має електричний інструмент, кабельно-провідникову продукцію, світильники, світлодіодне освітлення, ручний інструмент , теплу підлогу та електроопалення як для житлових будинків так і для офісів .

Безпеку наших покупців ми цінуємо більше, ніж заробіток ,тому рекомендуємо лише сертифікований товар який в Україні є найкращої якості. Це дозволяє отримати гарантію від виробника і бути впевненим в технічних характеристиках товару. Вважаємо своїм обов'язком забезпечити наших покупців якісною електротехнічною продукцією, яка допоможе уникнути пожеж, коротких замикань, ушкодження проводки та інших неприємностей, купуючи у нас електротехнічну продукцію.

З Повагою,

Компанія "ЕлектроСвіт"

м.Вінниця, вул.Некрасова, 71

тел. +38 (068) 750-74-64

тел. +38 (0432) 50-20-69

Усе від розетки до люстри у магазині "ЕлетроСвіт"

Усе від розетки до люстри у магазині "ЕлетроСвіт" - фото 2

Усе від розетки до люстри у магазині "ЕлетроСвіт" - фото 3

Усе від розетки до люстри у магазині "ЕлетроСвіт" - фото 4

Усе від розетки до люстри у магазині "ЕлетроСвіт" - фото 5

Усе від розетки до люстри у магазині "ЕлетроСвіт" - фото 6