11 жовт. 2010 13:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

33

0

Ужгородці розтрощили вінницьку "Нивою". ФОТО

Ужгородці розтрощили вінницьку "Нивою". ФОТО

Із розгромним рахунком 0:3 програла вінницька "Нива" на виїздів ужгородському "Закарпаттю" у черговому турі Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги


Ужгородці розтрощили вінницьку "Нивою". ФОТО

Із розгромним рахунком 0:3 програла вінницька "Нива" на виїздів ужгородському "Закарпаттю" у черговому турі Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги.

Незважаючи на відсутність ключових гравців через травми, господарі підійшли до матчу націлені на здобуття позитивного результату. Але тим не менш, першу нагоду для того, щоб відкрити рахунок втратили гості. Подачу з кутового на 8-й хвилині головою замикав Качур – м’яч просвистів у сантиметрах над перекладиною.Через 4 хв. не за правилами перед власним карним майданчиком повелися з Лисициним, за що оборонець Сахно отримав гірчичник. Правда, виконання стандарту Микуляком було не ідеальним, м’яч влучив у стінку з гравців вінницької команди. Проте, вже інший стандарт, кутовий на 17-й хвилині, став результативним. Микуляк подав на ближню стійку захисники виносять за межі власного штрафного, де на підборі швидшим був Штурко. Юрій вирішив пробити зльоту й не прогадав – удар вийшов красивим, а головне влучним.

На 23-й хвилині вже активний Невуче увірвався в штрафну вінничан, на замаху прибрав оборонця і намагався віддати передачу на набігаючого Бобаля, однак вчасно підоспів захисник «Ниви» й вибив «смугастого» на кутовий. А через три хвилини черговий кутовий у виконанні господарів приніс результат для господарів. Микуляк подає у воротарський, де вборотьбу за м’яч на другому поверсі виграє румунський оборонець «Закарпаття» Хауши. Богдан підставив голову й вколотив м’яч у сітку - 2:0.

Господарі на 33-й могли забити втретє – знову після подачі з кутового. Від правого прапорця подає Микуляк, верхова боротьба в воротарському майданчику, м’яч відлітає на край штрафного на одинокого Бойка. Андрій б’є – над перекладиною.  

Вінничани відповіли на 34-й хвилині – небезпека біля воріт Бабенка виникла після подачі гостями кутового. Передача партнера знайшла забутого оборонцями господарів Козьбана, який безперешкодно розстрілював ворота ужгородців, Бабенко рятує команду й вибиває м’яч на кутовий.

А через шість хвилин вже стійка воріт допомогла Дмитру зберегти свої ворота недоторканими. Таким відмінним ударом свій рейд у карний майданчик господарів завершив хавбек «Ниви» Пилявський. На 43 хвилини гості залишилися в меншості - господарі обірвали атаку вінничан, партнер відав передачу на Невуче, який на швидкості обіграв оборонця, але той грубо зупинив перспективну атаку закарпатців. Арбітр вдруге засвітив перед захисником Сахно «гірчичника» й «Нива» залишилася вдесятьох.

Перша половина гри через кілька хвилин завершилася.

У другому таймі підопічні Гамули подовгу розігрували м’яч, вибрали тактику на утримання здобутого в першій половині результату, та й створювали непогані випади. На 61 хвилині одна з таких атак стала гольовою. Рейд правим флангом завершився передачею на протилежний край штрафного майданчика гостей. Оборонці «Ниви» позиційно помилилися і м’яч потрапив до Лисицина, який спокійно собі підправив м’яч під удар й потужно вистрілив у ближню дев’ятку- 3:0.

У другій сорокап’ятихвилинці гості відмітилися кількома небезпечними ударами здалеку. Непогано пробивав з штрафного Воронін, надійно зіграв Бабенко. У закарпатців нагоду для взяття воріт мав і кращий бомбардир ліги Матвій Бобаль та переграти Скибенка йому не вдалося.

 Ужгородці розтрощили вінницьку "Нивою". ФОТО

 Ужгородці розтрощили вінницьку "Нивою". ФОТО - фото 2

 Ужгородці розтрощили вінницьку "Нивою". ФОТО - фото 3

 Ужгородці розтрощили вінницьку "Нивою". ФОТО - фото 4

 Ужгородці розтрощили вінницьку "Нивою". ФОТО - фото 5

 Ужгородці розтрощили вінницьку "Нивою". ФОТО - фото 6

Матеріали та фото з офіційного сайту ФК "Закарпаття"


0
0