21 верес. 2021 17:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

138

0

В Агрономічній громаді відкрили Центр надання адміністративних послуг

В Агрономічній громаді відкрили Центр надання адміністративних послуг

До нового офісу переїжджає апарат сільської ради, два відділи з яких до цього часу працювали в с. Бохоники


В Агрономічній громаді відкрили Центр надання адміністративних послуг

21 вересня в Агрономічній громаді урочисто відкрили новий офіс для роботи Центру надання адміністративних послуг, який працюватиме для жителів громади. Тут вони зможуть отримати більше 80-ти послуг.

Про це повідомляється на сайті Вінницької обласної державної адміністрації.

Завдяки реформі децентралізації та об’єднанню сіл в одну громаду, значно розширилися повноваження і можливості органів місцевого самоврядування. Інтеграція надання адміністративних послуг – дуже важливий компонент пакету реформ.

«У нас завжди була і є потреба в розвитку та підтримці довіри громадян до органів влади та створення умов роботи з надання необхідних послуг», - підкреслив Сергій Борзов, звертаючись до присутніх.

В Агрономічній громаді відкрили Центр надання адміністративних послуг

Зауважимо, що до нового офісу переїжджає апарат сільської ради, два відділи з яких до цього часу працювали в с. Бохоники.

До об'єднання робочі кімнати Агрономічної сільської ради займали площу 127 кв. м. ЦНАП знаходився в орендованому приміщенні і займав 41 кв. м. Після об'єднання сіл в одну громаду потреба в збільшенні приміщень виникла, у зв'язку з розширенням повноважень. Наразі утворено нові відділи і підрозділи сільської ради, яка мала у власності приміщення, однак, без внутрішніх робіт.

Цьогоріч було виготовлено проектно-кошторисну документацію та завершено реконструкцію приміщень. Площа офісу збільшилася до 369 кв. м., в т.ч. 295 кв. м. – для розміщення працівників апарату, майже вдвічі збільшилась площа ЦНАПу – 74 кв.м.

Тепер тут мають можливість разом працювати 8 відділів сільської ради та ЦНАП. Таким чином, пришвидшується комунікація не тільки в колективі, але й покращується якість надання послуг населенню громади.

В Агрономічній громаді відкрили Центр надання адміністративних послуг - фото 2

В Агрономічній громаді відкрили Центр надання адміністративних послуг - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото Вінницької ОДА