17 лип. 2018 17:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

99

0

В Барському районі частково відключать газопостачання

В Барському районі частково відключать газопостачання

 В Барському районі частково відключать газопостачання 


В Барському районі частково відключать газопостачання

 З 1 серпня в місті Бар, що на Вінниччині частково буде припинене газопостачання. Також з 06:00 год. цього дня буде тимчасово припинене постачання природного газу до сіл Широке, Глинянка, Антонівка та Маньківці Барського району, у зв’язку з проведенням Барською дільницею Жмеринського відділення ПАТ «Вінницягаз» планових ремонтно-профілактичних робіт на газорозподільних мережах.

Про це повідомляє ПАТ «Вінницягаз».

У зв’язку з проведенням планових ремонтно-профілактичних робіт на газорозподільних мережах, буде тимчасово припинене постачання природного газу в місті Бар, за виключенням наступних вулиць: Дорошенка, С. Наливайка, Д. Нечая, Сірка, І. Богуна, Лялі Ратушної, Порика, Героїв Чорнобиля, Грушевського, Мазура, Сагайдачного, Делімарського, Котова, Лісова, Галицьких вояків, Ю. Словацького, Ф. Вітомського, Марка Вовчка, Б. Претвича, Вишнева, Новоселів, Сонячна, Г. Лободи, пров. Я. Гальчевського.

Проведення зазначених робіт є важливим етапом у підготовці до опалювального періоду. Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт.

У ПАТ «Вінницягаз» зазначають, що мешканцям потрібно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх помешкань.

З метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення газопостачання буде проводитися лише за наявності мешканців в своїх будинках.

Вiнниця.info