24 верес. 2020 12:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

83

0

В Бару поліцейські витягували жінку, яка застрягла в очереті

В Бару поліцейські витягували жінку, яка застрягла в очереті

Як вона опинилася в очереті - не пам'ятає


В Бару поліцейські витягували жінку, яка застрягла в очереті

Ввечері 23 вересня в Бару патрульні врятували жінку, яка застрягла в очереті. Як вона опинилася там – жінка не пам’ятає. Їхати до лікарні після інциденту вона відмовилася, тому її передали рідним.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінниччини.

Близько пів на третю годину ночі до поліції надійшло повідомлення від водія одного з автомобілів, який рухався містом Бар. Чоловік повідомив, що на проїзній частині дороги знаходиться жінка, яка поводиться неадекватно та може потрапити під колеса транспорту.

Під’їхавши на місце виклику, екіпаж інспекторів сектору реагування патрульної поліції Михайло Юрчак та Ігор Ковальчук помітив на узбіччі дороги жіноче взуття. Поліцейські вийшли з автомобіля та почули жіночий крик, який лунав з боку річки.

«Підійшовши ближче до води, ми побачили у воді жінку, яка застрягла в очереті. Вибратись на берег вона самотужки не могла, оскільки між водою та сушею знаходилась двохметрова кам’яна огорожа.

Ми з напарником почали вмовляти жінку, щоб вона перестала кричати, зібралась з силами та спробувала дістатись кам’яної огорожі. Тримаючись за перило, ми перелізли на інший бік огорожі та як тільки змогли дотягнутися до жінки, витягли на берег. Як вона опинилась у воді, жінка не пам’ятала. Все що пригадала – це ім’я свого чоловіка та номер його телефону», – розповідає лейтенант поліції Михайло Юрчак.

Жінку поліцейські посадили у службовий автомобіль, увімкнули обігрів та зателефонували за вказаним нею номером. За 10 хвилин приїхав її чоловік. Зараз подружжя знаходиться вдома у Вінниці, а у Бар вони приїжджали у робочих питаннях. У медичний заклад жінка звертатись відмовилась.

В Бару поліцейські витягували жінку, яка застрягла в очереті

В Бару поліцейські витягували жінку, яка застрягла в очереті - фото 2

В Бару поліцейські витягували жінку, яка застрягла в очереті - фото 3

Вінниця.info, фото поліції