25 груд. 2020 10:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

271

0

В боргу не залишилися: у Вінниці оркестр ВПС зіграв для колег з США «Щедрик». Відео 

В боргу не залишилися: у Вінниці оркестр ВПС зіграв для колег з США «Щедрик». Відео 

Повну версію “Щедрика” від військового оркестру Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України музиканти оприлюднять до 7 січня, коли православні віряни відзначатимуть Різдво


В боргу не залишилися: у Вінниці оркестр ВПС зіграв для колег з США «Щедрик». Відео 

У Вінниці оркестр військово-повітряних сил зіграв для колег з США «Щедрик» Леонтовича в обробці Девіда Фостера і Девіда Дайсона. Своє відеозвернення американцям присвятити до Різдва за григоріанським календарем.

19 грудня оркестр військово-повітряних сил США привітав українців зі святами та виконав пісню «Щедрик» українського композитора Миколи Леонтовича. Відео викликало фурор не тільки серед жителів країни. Безумовно, і серед наших військових.


«Сюрприз був безумовно дуже приємний. І в першу чергу, він викликав почуття гордості», - розповідає Вінниця.info Уляна Созанська диригент військового оркестру Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України.

В боргу не залишилися: у Вінниці оркестр ВПС зіграв для колег з США «Щедрик». Відео 


Український оркестр військово-повітряних сил в боргу не залишився. І записали свою музичне відеопривітання.

«Вийшло так, що вони підготували подарунок нам, а ми безумовно, всім нашим землякам. І звичайно і їм. Наш варіант аранжування є для духового оркестру. Оброблений американцями Девідом Фостером і аранжувальником Девідом Дайсоном Девідом Дафсоном», - продовжує Созанська.


Українські військові музиканти хочуть запропонувати американським колегам на наступний рік спільний запис «Щедрик». І впевнені, хорошим знайомим ті не відмовлять.

«Ми з ними виступали. Емоцій, вражень дуже багато. Так скажімо, ділилися різними враженнями від цього. А тепер ділимося загальною мелодією, але в різному аранжуванні», - каже Вінниця.info Ткачук Максим артист першої категорії військового оркестру Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України.

В боргу не залишилися: у Вінниці оркестр ВПС зіграв для колег з США «Щедрик». Відео  - фото 2


Повну версію “Щедрика” від військового оркестру Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України музиканти оприлюднять до 7 січня, коли православні віряни відзначатимуть Різдво.

В боргу не залишилися: у Вінниці оркестр ВПС зіграв для колег з США «Щедрик». Відео  - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info

title

title