8 лип. 2020 11:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

47

0

В двох аваріях на Вінниччині постраждали водії мотоцикла та мопеда. Їх госпіталізували

В двох аваріях на Вінниччині постраждали водії мотоцикла та мопеда. Їх госпіталізували

Водійку мопеда збила іномарка, а молодий водій мотоцикла не впорався з керуванням


В двох аваріях на Вінниччині постраждали водії мотоцикла та мопеда. Їх госпіталізували

7-го липня у Бершадському та Шаргородському районах стались дві аварії за участі мопеда та мотоцикла, у результаті яких водії двоколісних транспортних засобів госпіталізовані у лікарні. Поліція з’ясовує причини та обставини цих аварій.

Про це повідомляють у відділі комунікацій Національної поліції Вінницької області.

Близько 11-ї години в селі Джулинка Бершадського району 63-річний водій автомобіля Daewoo Nexia, житель Кіровоградської області, допустив зіткнення з мопедом Honda, водійка якого виїхала з території власного домогосподарства на проїзну частину дороги. 42-річну потерпілу з переломом ноги та множинними забоями госпіталізували до травматологічного відділення лікарні.
Водій автомобіля освідуваний. Він тверезий.

У Шаргородському районі з політравмою без свідомості в реанімаційне відділення лікарні госпіталізовували 18-річного водія мотоцикла «МТ-10», жителя села Івашківці. Близько 00:25 хлопець не впорався з керуванням транспортного засобу та зіткнувся з електроопорою.

Слідством районних підрозділів поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, 3-го липня в аварії на Житомирщині загинув мешканець Вінницької області.

Вінниця.info, фото – поліції